Meromar Seafoods b.v. zaalvoetbalcompetitie

Wedstrijden poule A
Taxi Harlingen - Oosterhof/Holman 6-4
Al na twee minuten vloog god old Sicco v.d. Bij alles voorbij en knalde 0-1 in de touwen. Taxi was sterker maar OH hield aardig lang stand alhoewel het allemaal wat chaotisch was. Maar toch wist Keimpe Pols er 1-1 van te maken en twee minuten later bracht hij de stand op 2-1. Drie minuten voor de wissel wist Stijn Schakenbos de stand weer gelijk te trekken 2-2. Direct na de wissel gaf Lutzen Smits een pass op maat aan Keimpe Pols en die scoorde weer 3-2 voor Taxi. Na dat doelpunt nam Taxi afstand Lutzen Smits haalde dodelijk uit 4-2 en een treffer van Royce betekende een voorsprong van drie doelpunten 5-2. OH gaf zich niet zomaar gewonnen de jongens vlogen zich uut de naden en dat resulteerde in een goal van Stijn Schakenbos 5-3. Maar de Taxi boys hadden meteen weer een antwoord klaar en Lutzen Smits scoorde wederom 6-3. Uiteindelijk bepaalde Stijn Schakenbos de eindstand op 6-4.

De Kombuis - Friesland Direct 1-9
De wedstrijd begon meteen fel en het tempo lag erg hoog, zelfs voor de ouwe jongens. De eerste aktie was van Ferdinand Knier maar zijn bal kletste op de paal, jammer voor de Kombuis. Na een prachtige een twee met Niels Vlottes wist Johan Janssen, wie anders, 0-1 te maken. Sien broerke Drewes wuu Ut oek probere maar hij roste de bal op e paal. Weer een mooie pass van Niels Vlottes werd nu afgerond door Albert Nieuwenburg, 0-2. En Albert had kruit in sien skoenen want nog in de eerste helft maakte hij ook nog 0-3. Direct in de tweede helft dacht Niels Vlottes nou hou ik die bal zelf en met succes, 0-4. FD had zeker op trainingskamp weest want ze vlogen as hasewienhonnen. De Kombuis wilden wel maar ze konden geen deuk in een pakje zachte butter skoppe. Johan Janssen 1x, Niels Vlottes 1x, Albert Nieuwenburg 1x, Klaas Bouma 1x en Jorge Pirez 1x maakten de 9 vol voor FD. Tegen scoorde nog Eric Broekhuizen, eindstand 1-9.

RCM Administraties - Nesta Shipping 7-2
Eerste kans was voor RCMA maar het schot van Sander Zeilmaker werd katachtig uit het doel getikt door keeper Tjerk Bekius. De tweede poging van Sander het de keeper nooit sien maar het kletste op de lat. Tot dan toe moest Nesta zich beperken tot verdedigen en waren ze weinig in de aanval. Na tien minuten was er eindelijk een schot van Sander Zeilmaker dat wel de roos trof 1-0. Vlak voor de wissel kapte Sander de defensie uit en hakte de bal tussen de benen door van keeper Bekius, 2-0. Nesta ging in de tweede helft in de aanval maar de feestdagen zat hun nog duidelijk in de benen, ze misten een hoop. In de tweede helft gingen de mannen van RCMA los Niels Outhuyse maakte 3-0, Frank Cooksen 4-0 en 5-0 binnen. Toen eindelijk was het Pieter v.d. Schoot die voor Nesta 2x keer raak knalde 5-2. Sander Zeilmaker wist met nog twee treffers de stand naar 7-2 te tillen.