Meromar Seafoods b.v. zaalvoetbalcompetitie

Wedstrijden B-poule

Poelstra ZWFOntwerp – Futsal Harlingen 3-1
Poelstra was de technisch betere ploeg maar Futsal was gevaarlijk met hun afstandsschoten maar keeper Lemstra stond op z’n plek. Ook aan de andere kant hield de keeper lang stand totdat in de 15e minuut na een mooie actie Ruben D. 1-0 maakte voor Poelstra. Meteen daarna was het Koen Attema die de stand weer gelijk trok 1-1. In de 2e helft was er een vrije trap van Jeffrey Siccama en die vloog loeihard in de touwen 2-1 voor Poelstra. Beide teams vochten as leeuwen en creëerden ook kansen maar alleen Hessel Rienstra wist er een te benutten 3-1. Marco Bos kon nog wat terug doen hij mocht een vrije trap nemen 5 meter van het doel. Maar dat doel ston smoorvol speulers en de keeper van Poelstra dus ging de bal er niet in.

Café ’t Skûtsje – de Bock Computers 6-1
Koploper de Bock deden nog een tukje toen na 20 seconden Maikel Hartman al 1-0 in de touwen joeg. En de mannen van ut Skutsje hadden er zin aan en zetten de Bocken onder druk. De Bocken waren niet bij machte om kansen te creëren laat staan te benutten. Het werd 2-0 door Durk Enema en Maikel Hartman wipte 3-0 over de lijn. De koploper wist de vorm maar niet te pakken te krijgen. Durk Enema maakte 4-0 en toen pas wist de Bock via Wesley Schaap een tegentreffer te scoren 4-1. Keeper Pieter v d Schoot van ut Skutsje miste nog een penalty maar Folkert Bakker en Maikel Hartman bepaalden de eindstand op 6-1.

PoPaLo – de Zwaan 1-12
Het was in het begin even aftasten maar al snel namen de mannen van de Zwaan het heft in handen. Jelle Attema maakte al snel 0-1 toen wist Evan van Sertina nog gelijk te maken 1-1. PPL moest het van de uitvallen hebben die waren wel gevaarlijk maar doelpunten vielen er niet. Daarna donderde ut hele zootsje van PPL in slaap en werden ze afgemaakte door de zwanen uit Makkum. Lennart Adema scoorde 3x, Jelle Attema 3x, Rik van As 2x, Jelle v d Ve4lde 2x, Hidde van Enkhuizen 1x eindstand 1-12. Ze hewwe coach Klaas Keimpema na afloop naar een rusthuus brocht om bij te kommem.

Veltman Maritiem – de Loods 19-0
De Loods hield de stand 7 minuten op 0-0 maar toen Soulaiman Snoussi 1-0 had gemaakt vielen de doelpunten als rijpe appels uit een boom. Snoussi scoorde nog 7 keer een record?, Justin Attema maakte er 5, Kevin Hobgen 2, Frank Pietersma 3 en Lenny Thijssen 1. Dat waren er dus 19 stuks en de Loods wist niet te scoren, jammer.