Meromar Seafoods bv zaalvoetbalcompetitie

Wedstrijden B-poule
Bakkerij Elsinga/V.d. Kooi – de Weinstube 0-4
De Weinstube probeert zo snel mogelijk naar de A-poule te promoveren, dus die hadden er wel zin aan. EvdK speelden zonder wissel en dat was gezien het hoge tempo niet verstandig. De Weinstube vielen aan maar waren niet bij machte om de muur van broodbakkers en schilders te slechten. Kansen waren er wel maar daar sprongen ze wel heel erg zwak mee om. In de 2e helft kreeg Vincent v.d. Kooi de kans om EvdK op voorsprong te zetten maar hij had de hasses ur niet bij en miste. Pas 10 minuten voor tijd brak Hidde Huisman door en zette hij de Stube op voorsprong 0-1. Hidde maakte ook 0-2 en die bal vloog eerst van paal tot paal voor hij over de lijn ging. De Stube ging door Friso van Eyck 0-3 en een pasje van Mark Schapelhouman kon Pieter Zandbergen met sien jonge heer ur wel intkke 0-4.

Oosterhof/Holman – Nesta Shipping 3-5

Het was Sicco v.d. Bij die de eerste kans kreeg om OH op voorsprong te zetten, ut ventsje was verrast en miste. Even later was er nog een grotere kans nu wist Martin van Wilsum redding te brengen. OH was iets sterker maar het vizier stond niet echt goed. Het was stilletjes in de zaal tot de OH coach Theo v.d. Zweep binnen kwam, sien vreet ging wied open en de muren schudden. Toch nam Nesta de leiding Sicco v.d. Bij ging in de fout en Johan Janssen, altied al een slim kerelsje weest, strafte dat af 0-1. Toen vervolgens de OH defensie stond te slapen maakte Sicco v.d. Bij al z’n fouten goed en maakte 1-1. In de 2e helft hakte Sietse Sytema een pasje van Steven Beuker fraai binnen 2-1. Het werd zelfs 3-1 door een treffer van wederom Sicco v.d. Bij, dat was echter niet genoeg. Beide keepers stopten vele ballen maar bij een mooi schot van Sjoerd ten Hoeve was keeper Alkema kansloos 3-2. En Nesta bleek over meer conditie te beschikken Visser maakte 3-3 en coach Theo v.d. Zweep gleed langzaam van sien bank of en wudde steeds stiller. Helemaal toen Pieter v.d. Schoot 3-4 en Duco Scheffer 3-5 intikten, de coach is van ellende naar den Smeerpaal kropen hij begon in de zaal.

Wedstrijd C-poule
Futsal Harlingen – de Bock Computers 5-3
De Bock begon goed toen Jelte Kroes even sneller was dan zijn tegenstandeer wist hij 0-1 te maken. Futsal kwam sterk terug een vrije trap van Bouwe v.d. Veen werd goed binnen getikt door Jeroen Kupers 1-1.Het ging even woest en Arno Rotteveel kreeg rood vanwege een zware overtreding. Bouwe v.d. Veen miste de penalty, niet veel later werd het toch 2-1 door Rienk Broersma. Futsal liep uit door Jeroen Kuper naar 3-1, de jongens van de Bock gaven zich echter niet over en kwamen terug. Meteen in de 2e helft werd het 3-2 door Omar el Yousfi en 3-3 tikte Jeroen Zuiderhof binnen. Toch wonnen de mannen van Futsal deze erg rommelige wedstrijd door een goals van Bouwe v.d. Veen 4-3 en Jeroen Kuper schoot via de keeper 5-3 in de touwen.

Wedstrijd D-poule
SVO Attema – Veltman Maritiem 3-4
Dit werd weer eens een leuke wedstrijd met veel kansen en dus ook veel missers. Maar niet van Dikkie Tilstra die kwam van de zijkant en hij schoot ut net ur hast uut 1-0 voor SVOA. Maar ja toen even later Justin Attema een fraai puntertje gaf was het weer 1-1 gelijk. Even later miste Attema alleen voor keeper Hessel Zuiderhof, een tikje van Brouwer op Donderwinkel was wel raak SVOA leidde met 2-1. Keeper Hessel Zuiderhof leek de Hulk wel hij werd elke minuut groter de mesen kregen ur hast gien bal meer in. Tot dat Lenny Tijsen het eindelijk wel lukte een gatsje te vienen toen was het 2-2 . Meteen daarna was daar weer T. Donderwinkel die verwoestend uithaalde 3-2. Daarna kwamen de minuutjes van Justin Attema, een terug springende bal van keeper Zuiderhof ronde hij goed af 3-3. En toen hij snel op kwam vanaf de zijkant was het weer raak 3-4 en pakte Veltman Maritiem de 3 punten en was Hessel Zuiderhof de man of the match, zeker weten.