Meromar Seafoods b. v. Zaalvoetbalcompetitie

Kampioenspoule B
De Zwaan - de Bock Computers 2-3
De Bock begon verrassend goed, Arno Rotteveel vloog ur as een hazewienhon deur heen en maakte 0-1. En die Arno had deze avond gember in sien reet want hij maakte ook nog eens 0-2 voor de Bocken. Hierna werd het allemaal wat rustiger en werd het even een lauw partijtje, wel moesten de keepers zo nu en dan bukken om een bal op te pakken. En kreeg Nils Podt twee minuten straf maar daar profiteerde de Zwaan niet van, ja ze schoten een bal op de lat. In de tweede helft werden de Makkummers eindelijk wakker en wist Jason Koornstra de bal keurig in het doel van de Bock de deponeren 1-2. Een poeier van Menno Bottema leek voor 1-3 te zorgen maar helaas voor hem vloog de bal er via onderkant lat uit het doel. De Zwaan zette keeper Johan Visser onder druk maar met hannen en poten hield hij bijna alles uit zijn doel. Vervolgens kreeg je een uitval van de Bock en tikte Nils Podt netjes 1-3 binnen. Een minuut voor tijd werd het nog 2-3 door een goal van Daniël Kleiterp en kreeg Jason Koornstra 20 seconden voor tijd nog een kans op de gelijkmaker maar helaas dat mislukte.

Degradatie wedstrijd poule A
De Kombuis - Nesta Shipping 6-3
De laadste loodjes voor de teams waren dit en die wogen bijzonder zwaar. Bij winst van de Kombuis bleven die in poule A en kunnen ze er volgend seizoen weer tegenaan. Het begon weer met dat vervelende heen en weer getik en elkaar aftasten. Nesta had in Sjoerd ten Hoeve een nieuwe keeper, hun keeper Bekius zit enkele weken op de Bahama's. En die Sjoerd die pakte meteen al een paar ballen vliegend uit zijn doel. Duco Scheffer kon Nesta op voorsprong zetten maar ut ventje was iets te zelfzuchtig, kans weg dus. Aan de andere kant aarzelde Steffan Amels niet en joeg de bal snoeihard in de touwen 1-0. En een vette punter van Daniël Matakupan raakte ook de roos, 2-0. Meer gebeurde er niet in de eerste helft maar in de tweede helft joeg Emiel Postmus een bal tegen de onderkant lat en meteen daarna een op de paal, maar geen goal. Martin van Wilsum scoorde wel maar helaas in eigen doel 3-0. Duco Scheffer kwam alleen voor doel maar hij mistte weer, jammer want Ut is sun lieve jonge. Fabian ten Hoeve maakte de stand wat dragelijker, 3-1. De Kombuis zette een tandje bij Stefan Klees maakte 4-1 en Steffan Amels tikte 5-1 en 6-1 binnen. Martin va Wilsum en Fabian ten Hoeve maakte de stand wat dragelijker 6-3.