Sport

Meisjes HMHC junioren B2 sluiten zaalseizoen af

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Afgelopen weekend heeft het zaalhockeyteam van HMHC meisjes junioren B2 het seizoen afgesloten met twee wedstrijden in de Waddenhal. Met aantrekkelijk en aanvallend spel heeft het team een derde plaats op de eindranglijst verdiend. Een hogere klassering was mogelijk geweest, want het team heeft nooit ondergeschikt gespeeld, maar het geluk ontbrak regelmatig.

De belangen waren afgelopen weekend hoog want Leeuwarden kon in Harlingen kampioen worden. De eerste hindernis was HMHC. De wedstrijd kwam traag op gang en de speelsters waren met het hoofd niet bij de wedstrijd. Na een 1-3 achterstand begon HMHC in de tweede helft sterk te spelen. Met flitsende aanvallen en fraaie strafcorners werd Leeuwarden met 8-4 verslagen.
De tweede wedstrijd werd tegen Groningen gespeeld. Ook in deze partij werd prima spel geleverd en met veel inzet en strijdlust de tegenstander vastgezet. Enkele seconden voor het einde van de wedstrijd stond het scorebord op een terechte 3-3, echter Groningen wist uit een strafcorner toch nog de winst te stelen. Groningen werd hierdoor kampioen en HMHC eindigde op de derde plaats.
De winter is nog niet voorbij, maar het zaalseizoen is ten einde. De trainingen op het veld worden hervat en de eerste wedstrijd staat op het programma voor 7 maart.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda