Meisjes C1 HMHC wint ook derde wedstrijd na winterstop

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag speelden de meiden van Meisjes C1 wederom een prima wedstrijd, eindigend in een 7-1 overwinning tegen Winsum. Al na 10 minuten was het 2-0, door twee prachtige strafcorners van Britt Seinen en Sarah Rushforth. Winsum kwam daarna sterk opzetten, maar vlak voor rust maakte Tineke Pars 3-0. Hoewel Winsum prima partij leverde en 3-1 scoorde, bleef HMHC het sterkere team. Uiteindelijk scoorden ook Jenna Burkels, Rianne de Groot en Jente Bijlsma nog. En natuurlijk gastspeler Merel Logemann uit Meisjes C2, die haar invalbeurt bekroonde met het zevende doelpunt. De meiden van MC1 blijven hiermee op de tweede plaats in hun competitie, vlak achter de koploper Steenwijk. Komende zaterdag speelt MC1 wederom thuis, dan tegen Coevorden.