Sport

Meiden van VVH cmv 6 naar Noord-Nederlandse kampioenschappen

Door Jeroen Pietersma
Zaterdag beloofde een spannende dag te worden voor de meiden van cmv 6 van VVH. Dit team speelde het laatste toernooi bij de cmv-jeugd; volgend seizoen spelen de meiden bij de C-dames. De kans op een kampioenschap was mogelijk: ze stonden derde op de ranglijst van de voorjaarscompetitie.

Om 11.30 uur begon hun eerste wedstrijd in Leeuwarden tegen de nummer 1 van de ranglijst. Ze speelden de sterren van de hemel en versloegen de dames van Vovesa-1 met 41-23. De trend was gezet en ook de volgende wedstrijden werden glansrijk gewonnen met mooi volleybal. Na de vierde overwinning hadden de meiden het kampioenschap in de pocket en was de laatste wedstrijd een formaliteit, maar ook die werd gewonnen.

Behalve dag winnaar waren ze ook eerste in de competitie. Ze hadden het ook echt verdiend nadat ze consequent mooi volleybal lieten zien. Tijdens de prijsuitreiking kregen de meiden te horen dat ze op 30 april mee mogen doen met de Noord-Nederlandse kampioenschappen in Hardenberg. Dat wordt dan de afsluiting  van drie seizoenen Cool Moves Volleybal. VVH wenst Jissy, Klaske, Senna, Mirthe en Maartje dan ook heel veel succes in Hardenberg!

|Doorsturen

Buienradar



Agenda