Sport

Laatste zaterdag VVH teams

Door Jeroen Pietersma
Komende zaterdag staat de laatste thuisspeeldag van het seizoen op het programma voor de VVH-weekendteams. Om 15.00 uur bijten de hoogst spelende jeugdteams, B1 en C1, het spits af.

Waar C1 (met hierin speelsters uit het CMV 6 team) voornamelijk bezig om zichzelf wekelijks te verbeteren en punten te sprokkelen, is B1 nog volop bezig om te vechten voor de tweede plek. Hierin hebben ze inmiddels zeven punten voorsprong op de nummer drie en nog twee wedstrijden te gaan, dus bij winst is de tweede plek definitief voor de Harlinger dames. 

Om 16.15 uur volgt A1 die het op mag nemen tegen Oudehaske, gevolgd door het tweede herenteam van VVH dat tegen ODS uit Beetsterzwaag mag spelen.
Om 19.00 uur eindigt heren 1 van VVH de dag tegen Meppel AZ heren 1. Heren 1 is vorige week in Zwolle al kampioen geworden, waardoor de wedstrijd van zaterdag voor de heren nergens meer om gaat. Vanuit de club zal hier zaterdag ook nog de nodige aandacht aan besteed worden in de vorm van een huldiging na afloop van de wedstrijd en een klein feestje in de kantine van de Waddenhal.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda