Voetbal

Laatste week Doelpuntactie Zeerobben

Door Jeroen Pietersma
Zeerobben is hard op weg om van de Doelpuntactie een groot succes te maken. De opbrengst is nu al boven verwachting en morgen tellen de doelpunten voor de laatste keer nog eens mee. Na morgen is deze actie afgelopen en kan de balans opgemaakt worden.

Voorafgaand aan de bekendmaking van de totale opbrengst van deze actie werden afgelopen zaterdag alvast de prijswinnaars bekend gemaakt. Er waren prijzen voor de spelers die de meeste sponsoren had binnengehaald maar ook prijzen voor het hoogste bedrag per doelpunt. Daarnaast had sc Heerenveen nog eens vier ballen beschikbaar gesteld die verloot mochten worden onder de spelers die vier of meer sponsoren had aangemeld.

Met de opbrengst van de actie gaat Zeerobben de jeugdopleiding verder verbeteren door het financieren van trainerscursussen, het aantrekken van gediplomeerde trainers en aanschaffen van trainingsmaterialen.

Na morgen weten we precies hoeveel doelpunten de teams hebben gescoord en wat de exacte opbrengst is van deze nu al succesvolle actie.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda