Sport

KNKB jongens in Kimswerd

Door Jeroen Pietersma
KIMSWERD - In Kimswerd is afgelopen zaterdag de uitnodigingswedstrijd voor jongens gehouden. Er stonden twaalf parturen op de lijst. Er is zeer sportief gekaatst onder prachtige omstandigheden.

Na de kou en regen van de afgelopen periode waren zowel de kaatsers als ook de ouders, supporters en het publiek toe aan een heerlijk zonnetje. Het veld in Kismwerd lag er keurig bij en samen met de vrijwilligers van de kaatsvereniging ‘de Helfrichs’en mfc Piers’ Stee is het weer een mooie kaatsdag geworden. De finale in de winnaarsronde was een gemakkelijke overwinning: 5-1 en 6-2. De finale in de verliezersronde eindigde pas op 5-5 en 6-6, toen Habtamu de grote kaats niet voorbij kon.

Winnaarsronde
Tweede prijs: Jelle Pieter van de Walt (Tzummarum), Sjoerd Smits (Britsum) en Kevin Jordi Hiemstra (Koarjum). Tweede prijs: Ids Poelstra (Minnertsga), Patrick van Dellen (Bertlsum) en Harm de Vries (Tzummarum). Derde prijs: Willem van Abbema (Schettens), Djurre Seerden (Franeker) en Nick Leistra (Tzummarum).
Verliezersronde
Eerste prijs: Albert Feentra (Exmorra), Lex Potma (Homerts) en Klaas Pier Folkertsma (Wons). Tweede prijs: Lieuwe v.d. Werff (Koarnjum), René de Haan (Franeker) en Habtamu Emke de Hoop (Wommels).

|Doorsturen

Buienradar



Agenda