Voetbal

Kick-off seizoen 2017/2018 in de beker tegen Stiens

Door Jeroen Pietersma
Het vlaggenschip van Zeerobben mag zaterdag aanstaande aantreden in en tegen Stiens. Dit treffen wordt gespeeld in de voorronde van de KNVB beker. Vorig jaar waren de Harlingers dicht bij de finale in het bekertoernooi voor amateurs. De uitwedstrijd tegen hoofdklasser Meppel ging toen ondanks mogelijkheden op succes toch verloren.

Gaat de equipe van trainer Arjen Postma en leider Wiebe Attema opnieuw voor een reprise of misschien wel meer in de KNVB bekerstrijd zorgen? Aanstaande zaterdag kan daarmee een begin gemaakt worden tegen huidige tweede klasser Stiens.

Deze tegenstander is geen onbekende, zowel in de tweede als in de derde klasse hebben de teams elkaar meerdere malen bestreden. Vorig jaar wist de latere kampioen thuis zowel als uit de winst te pakken. Of dat in de beker ook gaat lukken, zal moeten blijken. Welke elf de staf het veld zal laten starten is nog onbekend. Ondanks de zaterdagmiddag van de Visserijdagen verwachten we toch de vaste kern van de trouwe supportersschare, die vorig jaar met hun steun mede bijgedragen hebben aan het succesvolle voetbalseizoen 2016/2017.
In dezelfde voorronde speelt op zondag 3 september GAVC uit Grou, eerste klasse zondag, tegen Sint Annaparochie, tweede klasse zondag. De week daarop, 9 september speelt Zeerobben thuis tegen GAVC.
Sc Stiens – Zeerobben (voorronde beker), zaterdag 2 september, aanvang 14.30 uur.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda