Jongens HMHC E62 ongeslagen kampioen

Wat hadden deze jongens een top seizoen. Door geen enkele tegenstander werden ze gestopt. De ene overwinning na de andere werd behaald, zelfs met een monsterzege van 8-1. En dan is het opeens zaterdag 28 mei, de laatste wedstrijd van het seizoen.

Zullen de mannen erin slagen om ook deze wedstrijd te winnen. Het lijkt alsof er toch iets van druk op de jonge schouders ligt. In de eerste helft werd er goed overgespeeld, echter het scoren wilde maar niet lukken. Ruststand was dan ook 0-0.

En dan de tweede helft, het was alsof alle dieseltjes waren warmgedraaid. Alle ballen kwamen aan en het eerste doelpunt was al snel een feit. Ook de laatste wedstrijd eindigde in een mooie overwinning, 5-0.
Volgende week is er nog een afsluitend toernooi in Sneek en dan op naar het volgende seizoen. Deze mannen zijn op dreef onder leiding van de super coach Niels Kappert.