Sport

Jongens B1 wint met mooie cijfers

Door Jeroen Pietersma
Afgelopen zaterdag speelde Harlingen een thuiswedstrijd tegen Winsum JB1. Harlingen liet prachtig samenspel zien en was direct erg sterk. De verdediging stond goed en kon de ballen goed kwijt naar voren. Keeper Tom Geurtz had deze wedstrijd niet erg veel te doen. De tegenstanders kwamen niet veel in de buurt van de Harlinger cirkel.

Er werden mooie acties naar voren gemaakt en Harlingen was erg gevaarlijk over de rechterkant. Door mooi samenspel tussen Andries Nieuwland en Sjoerd Nieuwland werd Harlingen erg gevaarlijk in de cirkel van de tegenstanders. 

Ook over de linkerkant waren Jelte Overzet en Jolt Borsch goed op elkaar in gespeeld en wisten mooie acties te maken. Het was Mats Veenstra die het meest te vinden was bij de keeper en hij wist maar liefst vijf keer te scoren.
Ook Andries Nieuwland en Sjoerd Nieuwland mochten beide een mooi doelpunt scoren. Ook Jolt Borsch scoorde nog een doelpunt en Albert Kuiper was de laatste die een doelpunt wist te scoren voor Harlingen. De eindstand werd maar liefst 9-0 voor de thuisploeg. De jongens speelden een prachtige wedstrijd en wonnen verdienstelijk met mooie cijfers.

Standen HMHC
Dames 1 – Hardenberg 2-2
Heren 1 – Roden Afgelast
Meisjes A1 – GHBS A5 3-0
Meisjes B1 – Westerkwartier B1 2-1
Meisjes C1 – Groningen C2 1-5
Meisjes C2 – Eelde C3 2-0
Meisjes C3 – Emmen C2 2-4
Meisjes D1 – Eelde D2 4-0
Meisjes D2 – Westerkwartier D1 5-0
Mixed D3 – Winsum D1 0-6
Jongens B1 – Winsum B1 9-0
Jongens C1 – Leeuwarden C1 1-4

|Doorsturen

Buienradar



Agenda