Voetbal

Jeugdteams Zeerobben in de prijzen

Door Jeroen Pietersma
Nu veel teams klaar zijn met de competitie is het tijd om het seizoen 2015-2016 af te sluiten. Sommige teams doen dat door een gezellig uitje en weer anderen sluiten het seizoen af door deel te nemen aan 1 van de vele toernooien in de provincie. Afgelopen weekend deden er weer verschillende teams mee aan deze jeugdtoernooien en niet zonder succes.

 
Bij de C-junioren behaalde C2 en C3 keurig de eerste prijs op het Robur-toernooi bij de fc Harlingen. C1 was daar ook en moest Texel C1 voor laten gaan. Voor hen dus de tweede prijs.
Ook bij de E-pupillen waren de prestaties fantastisch. E1 mocht meedoen aan het convenant toernooi in het Cambuur stadion. Daar voetbalde E1 zich naar een finaleplaats waarin ze van Frisia E1 verloren maar uiteindelijk lachende gezichten met deze mooie tweede plaats op een sterk bezet toernooi. E2 speelde in Bolsward met veel hoofdklassers en verloor twee keer nipt maar ook twee gelijke spelen. Zeer leerzaam dus. E3 werd keurig tweede op het Robur-toernooi en moest alleen fc Harlingen E1 voor laten gaan en ook een tweede plaats voor E4 op hetzelfde toernooi. E6 deed mee aan een jeugdtoernooi in Bolsward en pakte daar meteen brutaal de eerste prijs en waren daar terecht zeer blij mee en tot slot werd E7 nog derde op het Robur toernooi. En wat te denken van de meisjes van ME1. Na het kampioenschap in de voorjaarscompetitie pakte ze nu de eerste prijs op het Jirnsumer Famkes toernooi door in de finale Leeuwarder Zwaluwen ME1 te verslaan.
 
En ook de F-jes en de Waddenrobkes deden weer mee aan verschillende toernooien. De Waddenrobkes hebben net hun landencompetitie afgesloten en pakten nu met twee teams keurig de eerste en tweede prijs op het Robur toernooi. F1 deed ook mee aan een toernooi in Bolsward en pakte daar ook de eerste prijs. En ook weer een eerste prijs voor F3 en een mooie tweede prijs voor F4 en F7 op het Roburtoernooi. F6 deed mee aan een toernooi in Stiens en pakte daar een keurige tweede prijs.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda