Voetbal

Jeugdspelers Zeerobben geselecteerd

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Eerder al werden door de KNVB, in het kader van ?Jeugdplan Nederland? vijf jeugdspelers van Zeerobben geselecteerd. De jeugdafdeling is er zeer trots op dat de scouts hun oog lieten vallen op twee spelers, Levano Oegema en Jaimy Koel, in de leeftijdsgroep tot 12 jaar. Uit de groep tot 14 jaar werd Tiemo Postma geselecteerd en bij de groep onder de 13 ontvingen Thomas Zeilmaker en Mees Nagel een uitnodiging. Zij behoren tot de lijst van 40 jeugdspelers en zullen natuurlijk hun uiterste best doen om tot de definitieve selecties door te dringen.

Maar dat was nog niet alles want deze week kwam er weer goed nieuws alleen uit een iets andere hoek. Sc Heerenveen en SC Cambuur kwamen met goed nieuws voor enkele talentvolle jeugdspelers bij Zeerobben. Matthijs Otten van JO11-1 werd uitgenodigd om mee te trainen bij de voetbalschool van SC Heerenveen. Lanvin Warmerdam, keeper van Zeerobben JO09-1 alsmede Jort Faasse en Maurice Bakker van Zeerobben JO08-01 ontvingen een uitnodiging om mee te trainen bij de voetbalschool van SC Cambuur. 

In totaal dus negen jeugdspelers van Zeerobben welke opgevallen zijn bij diverse scouts. Het bewijst tevens weer eens dat Zeerobben met de jeugdafdeling op de goede weg is. Uiteraard feliciteert de vereniging alle spelers met hun uitverkiezing en wensen hen veel plezier en succes.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda