Jeugdoverzicht fc Harlingen

Prachtige wedstrijden waren er afgelopen weekend te zien bij fc Harlingen. Gemist? Jammer! Maar hieronder een kort verslag van wat er zich afspeelde op de velden van fc Harlingen.

Fc Harlingen JO9

Fc Harlingen JO9-1 neemt het komende zaterdag thuis op tegen de JO9-3 van Blauw Wit’34. Om 9.00 uur trappen ze af. De jongens en meisjes van fc Harlingen JO9-2G zullen het in Dronrijp op gaan nemen tegen SJO Dronrijp Foarút Combinatie JO9-1.

Fc Harlingen JO11
Fc Harlingen JO11-1 ontvingen de JO11-1 van Zeerobben. En de Harlingers gingen voortvarend van start. Direct na de aftrap van Zeerobben verovert Harlingen de bal en spelen hun spel. Door een prachtige voorzet tikt Harlingen de 1-0 binnen. Maar Zeerobben weet op gelijke stand te komen en Harlingen moet weer opnieuw beginnen. Toch is het Harlingen die wederom op voorsprong komt. Na rust komt Zeerobben sterk de box uit. Harlingen komt niet toe aan hun eigen spel en Zeerobben weet weer op gelijkspel te komen. En dan is het afwachten wie de beslissende treffer zal maken. Vele kansen van beide kanten maar het is Zeerobben die aan het langste eind trekt en de eindstand op 2-3 zet. Zaterdag nieuwe kansen voor JO11-1. Om 10.15 uur spelen zij thuis tegen SJO Warga WWS JO11-1. Fc Harlingen JO11-2 nam het in een thuiswedstrijd op tegen de koploper; de jongens van sc Stiens JO11-2. Stiens wist niet wat hun overkwam wanneer Harlingen op 1-0 voorsprong komt. Pas laat in de eerste helft werd het 1-1. In de tweede helft enorm veel kansen voor beide teams maar de eindstand bleef 1-1. Een zeer knappe prestatie van de Harlingers. Zaterdag wederom lekker thuis voetballen en dan zullen SDS JO11-2 de tegenstanders zijn. Aanvang wedstrijd: 10.15 uur. Fc Harlingen JO11-3 kwamen met 0-2 voor te staan in Workum. Maar na de rust was er een heel ander spelbeeld en Workum JO11-2 denderde over Harlingen heen. Eindstand 7-2. Zaterdag nieuwe ronden, nieuwe kansen en dan reizen de Harlingers al vroeg af naar Sneek, waar LSC 1890 JO11-6 de tegenstanders zullen zijn. Fc Harlingen JO11-4 kreeg de JO11-5 van sc Franeker op bezoek. Opgerold en weggestuurd werden de Franekers want de Harlingers waren oppermachtig. Eindstand 7-3.

Fc Harlingen JO13
Door de overwinning op SJO Dronrijp/Foarut/Combinatie JO13-1 vorige speelronde beloonde de jongens zichzelf op een eerste plaats. Nu was SJO Oudega/HJSC/Heeg JO13-1 de tegenstander. Harlingen scoort wel maar het is Heeg die de wedstrijd bepaalde. Eindstand 7-1. Met dit verlies zakken de jongens twee plekjes naar beneden maar dit kan zaterdag weer helemaal goed gemaakt worden. Zij ontvangen namelijk de nummer twee; de jongens Makkum JO13-1 op de velden van fc Harlingen. De wedstrijd begint om 9.30 uur. Fc Harlingen JO13-2 kon het zaterdag niet winnen van de Terschellingers. AVV JO13-1 won met 0-2.

Fc Harlingen JO15
De jongens van fc Harlingen JO15-1 verliezen hun eerste punten in de wedstrijd tegen SC Bolsward JO15-2. Spannend was het tot de laatste minuut maar het was Bolsward die de drie punten pakten. Eindstand 4-3. Zaterdag zullen de Harlingers het in een thuiswedstrijd op gaan nemen tegen SF Deinum JO15-1 en de wedstrijd begint om 13.15 uur. De jongens van fc Harlingen JO15-2 wonnen hun wedstrijd tegen Sc Franeker JO15-4. Het werd 3-2.

Fc Harlingen JO17
De mannen van fc Harlingen JO17-1 lieten in Makkum de punten liggen. Het werd 3-1. De wedstrijd van komende zaterdag tegen AVC JO17-1 is verplaatst naar dinsdag 14 november.

Fc Harlingen JO19-1
fc Harlingen JO19-1 verdeelden de punten in de wedstrijd tegen sc Bolsward JO19-1. Het werd 2-2. Zaterdag zullen ze de mannen van Balk JO19-1 verwelkomen in Harlingen en de wedstrijd begint om 15.00 uur.

Zaterdag begint de dag om negen uur bij fc Harlingen met de jongste jeugd. En zijn er ook leuke wedstrijden te zien? Zeker! Stuk voor stuk zullen alle teams gaan strijden voor de winst. Dit lukt natuurlijk niet altijd. Maar er wordt in ieder geval met veel plezier gevoetbald. Dit wil toch niemand missen? Komt u kijken? U bent van harte welkom!