Voetbal

Jeugdoverzicht fc Harlingen

Door Jeroen Pietersma
Prachtige wedstrijden waren er afgelopen weekend te zien bij fc Harlingen. Gemist? Jammer! Maar hieronder een kort verslag van wat er zich afspeelde op de velden van fc Harlingen.

Fc Harlingen JO9

Fc Harlingen JO9-1 kreeg voor het eerst de deksel op hun neus. In Hardegarijp tegen de JO9-1 werd er namelijk voor de eerste keer verloren… maar niks aan de hand hoor. Ze hebben heerlijk gevoetbald. Zaterdag zijn ze thuis weer te bewonderen. Om negen uur starten zij tegen sc Bolsward JO9-3. De jongens en meisjes van fc Harlingen JO9-2G zullen het om 11.30 uur op gaan nemen tegen Zeerobben JO9-4 op de Robbenplaat.

Fc Harlingen JO11
Fc Harlingen JO11-1 nam het zaterdag op het Sportpark Skoatterwâld op tegen V.V. Heerenveen JO11-2. En dat het wel eens lastig zou kunnen worden daar bij V.V. Heerenveen was wel bekend. Heerenveen doet het erg goed en staat op plek vier. Deze ploeg heeft nog geen punten laten liggen. En ook tegen fc Harlingen hebben ze gedaan wat ze moesten doen. Eindstand 7-0 voor Heerenveen. Zaterdag komt Zeerobben naar de Oosterparkweg en dan trappen de Harlingers om 10.00 uur af. Fc Harlingen JO11-2 neemt het zaterdag ook thuis op en tegenstanders zullen dan de jongens van JO11-2 van sc Stiens zijn. De wedstrijd begint om 9.45 uur. Fc Harlingen JO11-3 maakten er een ware thriller van tegen Mulier JO11-1. Nadat Harlingen achter komt te staan met 1-3 wisten ze dan toch op gelijke stand van 3-3 te komen. Dan wordt het 3-4 en in de laatste minuten maakt Harlingen er toch nog een gelijkspel van te maken en verdelen ze de punten. Fc Harlingen JO11-4 neemt het zaterdag op tegen de JO11-5 van sc Franeker. De Franekers staan één plekje boven de Harlingers dus zou het wel eens een spannende wedstrijd kunnen gaan worden op de Vierkantsdijk. Aanvang 11.30 uur.

Fc Harlingen JO13
Maandagavond werd de thuiswedstrijd van fc Harlingen JO13-1 tegen SJO Dronrijp/Foarut/Combinatie JO13-1 gespeeld en er werd inzet getoond. Doordat de jongens met 6-0 wonnen, hebben zij zich beloond en staan ze nu op de eerste plaats. Fc Harlingen JO13-2 kon het zaterdag niet winnen van sc Franeker JO13-3. In Franeker werd het 7-0. Komende weekend zullen ze om 10.00 uur thuis aftrappen en zullen de tegenstanders AVV JO13-1 van Terschelling zijn.

Fc Harlingen JO15
De jongens van fc Harlingen JO15-1 zetten de reeks van ongeslagen wedstrijden voort. Zaterdag kwamen de mannen van Scharnegoutum ’70 JO15-1 naar Harlingen. De nummer twee van de competitie. En dit was de mogelijkheid om aansluiting te zoeken met Deinum die alles tot nu toe gewonnen heeft en de ranglijst aanvoeren. Het werd een zwaarbevochten overwinning van 3-1 voor Harlingen maar het belangrijkste is echter dat ze dankzij deze overwinning en het puntenverlies van Deinum nu gedeeld eerste staan in de competitie. De jongens van fc Harlingen JO15-2 kwamen zaterdag zonder punten naar huis. In Witmarsum verloren ze tegen Mulier JO15-1 met 10-5. Zaterdag een thuiswedstrijd voor de jongens. Sc Franeker JO15-4 komt op bezoek en ze trappen om 13.00 uur af.

Fc Harlingen JO17
De mannen van fc Harlingen JO17-1 namen het thuis op tegen de mannen van Oosterlittens JO17-1. De Harlingers stonden net één plekje boven Oosterlittens maar het verschil was minimaal. En dus moesten de mannen serieus aan de bak! Een spannende wedstrijd waarin de punten verdeeld werden en de eindstand 2-2 werd. Hiermee komen de Harlingers op een derde plek te staan en zullen ze zaterdag de punten moeten gaan pakken tegen de koploper in Makkum om bij de top te blijven.

Fc Harlingen JO19-1
Fc Harlingen JO19-1 vertrok al vroeg naar Heeg afgelopen weekend. Tegenstanders waren SJO Oudega/HJSC/Heeg en het werd 5-1. Komend weekend spelen ze voor het thuispubliek om 15.00 uur tegen sc Bolsward JO19-1.
En met deze wedstrijd sluiten de mannen de dag af. In totaal acht thuiswedstrijden waarvan er weer een paar toppers tussen zitten. De overige teams spelen hun wedstrijden “uit”. Komt u kijken?

|Doorsturen

Buienradar



Agenda