Voetbal

Jeugdoverzicht fc Harlingen

Door Jeroen Pietersma
Er waren afgelopen weekend weinig wedstrijden in verband met de herfstvakantie. Alleen de wedstrijden die ingehaald moesten worden werden gespeeld en dus was bijna iedereen een weekendje vrij. En dus wordt er niet alleen gekeken naar wat er gespeeld is maar ook wat er aankomend weekend te wachten staat. En geloof het, hiervan wilt u geen wedstrijd missen?

Fc Harlingen JO9

Fc Harlingen JO9-1 gaat als een speer in de competitie. Tegen SWZ Boso Sneek werd het een overwinning van 13-4 en hiermee blijven ze op de eerste plaats staan. Aankomende zaterdag gaan ze het opnemen in Hardegarijp tegen de JO9-1. De jongens en meisjes van fc Harlingen JO9-2G zullen het thuis om negen uur op gaan nemen tegen SJO Oudega/HJSC/Heeg.

Fc Harlingen JO11
Fc Harlingen JO11-1 neemt het zaterdag op het Sportpark Skoatterwâld op tegen V.V. Heerenveen JO11-2. Daar waar de Harlingers op plek negen te vinden zijn, staat V.V. Heerenveen op plek vier. En dan heeft Heerenveen ook nog eens een wedstrijd minder gespeeld. Maar dat hoeft allemaal niks te betekenen want de competitie is nog maar net begonnen natuurlijk. Fc Harlingen JO11-2 heeft afgelopen zaterdag de wedstrijd tegen MKV’29 JO11-2 ingehaald. Helaas verloren de Harlingers met 2-7 maar komende zaterdag nieuwe ronde nieuwe kansen voor het team. Dan reizen ze af naar Leeuwarden en zullen ze het op gaan nemen tegen Nicator JO11-1. Fc Harlingen JO11-3 krijgen Mulier JO11-1 op bezoek. Om 10.15 uur zullen zij af gaan trappen tegen de nummer drie terwijl ze zelf op de vierde plaats staan. Fc Harlingen JO11-4 mag het zaterdag op gaan nemen in Makkum tegen de JO11-3. Harlingen zal dan zijn eerste punten proberen te gaan pakken want op een gelijkspel na hebben ze alleen nog maar verloren. Maar tegen Makkum zou het wel eens mogelijk kunnen zijn. We volgen ze op de voet!

Fc Haringen JO13
Wat is er gebeurd tijdens de bekerwedstrijd van Fc Harlingen JO13-1 tegen Oosterlittens JO13-1? Je kan het ook andersom vragen. Wat deed Oosterlittens tijdens de competitiewedstrijd tegen Harlingen niet en nu wel? De competitiewedstrijd won fc Harlingen namelijk met 1-4. Maar afgelopen zaterdag mochten ze het weer op gaan nemen tegen Oosterlittens alleen nu voor de beker. En nu verloren de Harlingers met 6-0… en dus is Oosterlittens een ronde door in de beker. Zaterdag zullen de Harlingers vrij zijn want de wedstrijd tegen SJO Dronrijp/Foarut/Combinatie JO13-1 is verzet naar maandag 30 oktober en dan zal er op de velden van fc Harlingen om 18.30 uur afgetrapt worden. Zou fc Harlingen JO13-2 de smaak te pakken hebben van het winnen? Zaterdag nemen ze het in Franeker op tegen de JO13-3.

Fc Harlingen JO15
De jongens van fc Harlingen JO15-1 willen natuurlijk de reeks van ongeslagen wedstrijden voort willen zetten. Zaterdag komen de mannen van Scharnegoutum ’70 JO15-1 naar Harlingen. Om 13.30 uur barst de strijd dan los tussen de nummers twee en drie. De jongens van fc Harlingen JO15-2 vertrekken zaterdag naar Witmarsum en zullen het op gaan nemen tegen Mulier JO15-1. Waar de Harlingers één gewonnen wedstrijd hebben, wachten de jongens uit Witmarsum nog op de eerste overwinningspunten. En dus zouden de Harlingers wel eens met punten terug kunnen komen.

Fc Harlingen JO17
De mannen van fc Harlingen JO17-1 gaan het thuis om 14.30 uur opnemen tegen de mannen van Oosterlittens JO17-1. De Harlingers staan net één plekje boven Oosterlittens maar het verschil is minimaal. En dus moeten de mannen serieus aan de bak!

Fc Harlingen JO19-1
Fc Harlingen JO19-1 moest in actie komen voor een beker inhaalwedstrijd tegen St. Minnertsga/St. Jacob JO19-1. Nadat de Harlingers de bekerwedstrijd tegen sc Franeker verloren maar tegen SJO Bergum BCV Combinatie wonnen, lagen de uitslagen dicht bij elkaar en ging het puur om het doelsaldo wie er door zou gaan naar de volgende ronde. Harlingen voetbalde met mooie combinaties en wist de wedstrijd met 3-0 te winnen. Maar toch is St. Minnertsga/St. Jacob JO19-1 door naar de volgende bekerronde vanwege een beter doelsaldo. Aanstaande zaterdag vertrekken ze voor de reguliere competitiewedstrijd naar Heeg om het daar op te gaan nemen tegen SJO Oudega/HJSC/Heeg.

In het laatste weekend van de herfstvakantie zullen de jongens en meisjes van JO9-2 de dag beginnen om negen uur. En zoals hierboven al te lezen was, sluiten de jongens van JO17-1 de dag af. De vele vrijwilligers staan weer klaar en u bent uiteraard van harte welkom.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda