Sport

Jeugdledenpartij kv Eendracht prachtig succes

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - De jeugd kaatste woensdagmiddag vanaf 16.30 uur een ledenpartij onder ideale weersomstandigheden met maar liefst 21 deelnemers. Het aantal jeugdleden zit duidelijk in de lift en ook de prestaties worden steeds beter. Het werd dan ook weer tijd om een speciale ledenpartij voor de jeugd te organiseren.

Het was erg leuk om te zien hoe de oudere kinderen samen kaatsten met de jongeren. Kaatsen is ook een sociaal gebeuren en er werd uitstekend samen gewerkt. Er werd met drie verschillende lijsten gekaatst, zodat iedereen steeds andere maten had en ook andere tegenstanders. In de laatste ronde was het nog heel erg spannend en de laatste partij werd pas beslist op 5-5 en 6-6.

Na drie rondes werd de eindstand opgemaakt en konden de prijzen worden uitgereikt. Alle deelnemers kregen een mooie herinneringsmedailles met lint omgehangen.?De prijswinnaars: 1) Jaimy Koel, 2) Ype van der Veen3) Thom Posthumus, 4) Mike Vlieger en 5) Merthe Scheffer. Zaterdag is het NK pupillen jongens bij kv Eendracht en de kaatsvereniging hoopt hopen op een goede prestatie van het afdelingspartuur. Kom allemaal Thom, Koos en Jaimy aanmoedigen! Het begint om 10.00 uur!

 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda