Voetbal

Jeugdjournaal Zeerobben

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Het voetbalseizoen lijkt nog maar net voorbij of het nieuwe seizeon staat alweer op het punt van beginnen. Sterker nog. Voor velen is de voorbereiding op het seizoen 2015-2016 alweer in volle gang. En dat was te merken afgelopen zaterdag op het Oostersportpark.

Er werden alweer de nodige oefenwedstrijden afgewerkt en teams die nog geen tegenstander konden vinden gingen een training afwerken. Voor veel teams start morgen de bekercompetitie. Een mooie gelegenheid voor de leiders/trainers om de spelers aan het werk te zien. Het zal morgen dan ook weer lekker druk zijn op het Oostersportpark want er zijn toch maar weer liefst 6 (beker) thuiswedstrijden voor de jeugdafdeling.
Al vroeg in de ochtend om 8.45 uur komen D2, E2 en F3 in actie tegen respectievelijk ST SJO Oudega/HJSC/Heeg D2, QVC E1 en L. Zwaluwen F2. Om 11.00 uur wederom twee wedstrijden. C2 speelt tegen Frisia C3 en E1 komt uit in de beker tegen Frisia E3. Tot slot komen de meisjes van MB1 om 13.00 uur uit tegen FVC MB1.

Voor wie de zomerstop te lang heeft geduurd dus een mooie gelegenheid om morgen kennis te maken met het nieuwe voetbalseizoen. Zeerobben is er klaar voor en ontvangt u graag.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda