Voetbal

Jeugdjournaal Zeerobben

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Morgen is het dan eindelijk zover. Waarschijnlijk onder ideale weersomstandigheden gaat de voorjaarscompetitie voor alle teams van start. Er komt een einde aan de lange winterstop. Zaalvoetbal, snertloop, onderlinge toernooitjes is allemaal erg leuk maar voetballen om het echie is toch het mooiste wat er is. En ook de Waddenrobkes gaan morgen starten met hun nieuwe landencompetitie.

A1 speelde afgelopen zaterdag voor de competitie tegen de nummer 11 van de ranglijst LSC A1. En de jongens pakten de laatste strohalm en wonnen verdiend met 3-1. Kan morgen tegen de nummer 9 VEV ’67 wederom gewonnen worden? B1 hield lang stand tegen Actief B1 dat op een 4e plaats staat. Maar in de slotfase wist Actief toch nog de winnende te scoren en verloor B1 met 3-2. C1 speelde uit tegen SJO Broekster Walden gelijk met 2-2.

Meisjesvoetbal
De meiden hebben niet stil gezeten afgelopen winter. Het lijkt erop dat steeds meer meisjes het leuk gaan vinden om te gaan voetballen bij Zeerobben. De toeloop was dusdanig dat er inmiddels 2 MC-teams, 2 MD-teams en een ME-team in competitieverband uitkomen. Een positieve ontwikkeling waar de vereniging erg blij mee is. MD1 speelt morgen uit tegen St. Anna MD2 en MD2 speelt morgen haar eerste wedstrijd thuis tegen Heerenveen MD1. MC1 komt thuis in actie tegen Ternaard MC1 en MC2 moet nog een weekje wachten en zijn morgen dus vrij. Tenslotte komt ME1 in actie tegen VC Trynwalden MC1.

Waddenrobkes
Na de zo succesvolle wintercompetitie die door Kroatië werd gewonnen gaat morgen ook voor de Waddenrobkes de competitie weer van start. Nieuwe teams in een nieuwe competitie zal weer prachtig voetbal opleveren waar weer velen van zullen genieten. Zoveel plezier met elkaar hebben werkt aanstekelijk en is mooi om te zien. Vanaf 09.00 uur zijn de eerste wedstrijden in het stadion van de Waddenrobkes.

Maar het is morgen natuurlijk weer alle hens aan dek op het Oostersportpark. Wat te denken van 13 thuis- en 14 uitwedstrijden voor de jeugdafdeling. We hebben er even op moeten wachten maar het is voor de liefhebber van jeugdvoetbal weer genieten geblazen op het Oostersportpark. Het zal een hele toer worden om alle wedstrijden weer tijdig af te werken maar aan het eind van de dag zijn alle wedstrijden toch weer gespeeld! De eerste wedstrijden beginnen traditiegetrouw al om 08.45 uur. Maar al veel eerder pruttelt de koffie in de Robbenplaat. Alle informatie over de wedstrijden natuurlijk op de website van de club. Iedereen veel plezier en succes toegewenst. 

 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda