Voetbal

Jeugdjournaal Zeerobben

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Als het weer een beetje meewerkt, dan gaat morgen voor een aantal teams de tweede competitiehelft van start. Enkele teams die nog niet in actie kwamen, spelen een oefenwedstrijd of gaan de zaal in.

A1 hervat de competitie morgen met een thuiswedstrijd tegen Heerenveen A1. Meteen een zware tegenstander want de ploeg uit Heerenveen staat momenteel op een keurige vijfde plaats. Maar de wedstrijd begint natuurlijk gewoon op 0-0.
B1 speelt morgen ook een thuiswedstrijd en treft ONS Boso Sneek B1 dat op een vijfde plaats staat. B1 sloot de eerste competitiehelft goed af met een keurig 2-2 gelijkspel tegen FVC B1. Morgen kan een vervolgstap worden gezet.

Naast deze competitiewedstrijden is er ook een aantal oefenwedstrijden op het Oostersportpark. Morgen is het ook de dag dat de laatste onderlinge zaalvoetbaltoernooien van dit seizoen gespeeld worden. Om 9.00 uur trappen de F-pupillen af. Om 18.00 uur is het de beurt aan de meisjes van MD1, MD2 en ME1. En aansluitend om 19.00 uur komen MC1, VR1 en VR2 in actie.

Genoeg te doen weer op het Oostersportpark maar gezien de voorspellingen is het raadzaam om ’s ochtends vroeg eerst even de Robbenplaat te bellen of de wedstrijden wel doorgaan want met sneeuw op de velden mag er niet gespeeld worden.

 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda