Voetbal

Jeugd fc Harlingen

Door Jeroen Pietersma
Prachtige wedstrijden waren er afgelopen weekend te zien bij fc Harlingen. Gemist? Jammer! Maar hieronder een kort verslag van wat er zich afspeelde op de velden van fc Harlingen.

Fc Harlingen JO9

De jongens van fc Harlingen JO9-1 namen het afgelopen zaterdag thuis op tegen de JO9-3 van Blauw Wit’34 en het was al snel duidelijk dat fc Harlingen de wedstrijd zou winnen. De vraag was alleen met hoeveel ze dat zouden doen. De ene goal was nog mooier als de ander en het werd maar liefst 10-0! Aankomend weekend zullen de mannetjes naar de Robbenplaat afreizen om het daar op te gaan nemen tegen Zeerobben JO9-2. De jongens en meisjes van fc Harlingen JO9-2G nemen het thuis op tegen SC Bolsward JO9-6 en de wedstrijd begint om 9.00 uur.

Fc Harlingen JO11
Afgelopen zaterdag kwam SJO Warga WWS JO11-1 naar Harlingen om het tegen de jongens van JO11-1 van fc Harlingen op te gaan nemen. En dat hebben ze geweten. Acht goals kregen de gasten om de oren. Eindstand 8-2 voor Harlingen. Woensdag 15 november speelden de Harlingers een wedstrijd in en tegen SC Bolsward JO11-1. Fc Harlingen JO11-2 verloor afgelopen weekend thuis tegen SDS JO11-2. Maar weerstand bood Harlingen zeker wel. Het was alleen de tegenstander die één goal meer wist te maken. Eindstand 2-3. Komend weekend reizen de jongens af naar Leeuwarden waar Leovardia JO11-5 de tegenstander zal zijn. Fc Harlingen JO11-3 moest eigenlijk al heel vroeg afreizen naar Sneek waar LSC 1890 JO11-6 de tegenstander zou zijn maar de wedstrijd werd afgelast. Deze zal op een later tijdstip ingehaald worden. Voor aankomend weekend een thuiswedstrijd welke om 10.30 uur begint. Tegenstanders zijn Arum JO11-1. Na een speelronde vrij te hebben gehad zullen de jongens van fc Harlingen JO11-4 Terschelling JO11-2 op visite krijgen. Aanvang wedstrijd is 10.30 uur.

Fc Harlingen JO13
De jongens van fc Harlingen JO13-1 kregen de nummer twee van de competitie op bezoek; Makkum JO13-1. De Harlingers deden hun stinkende best maar het was Makkum die in de eerste helft de 0-1 op het scorebord zette. Het was een zware wedstrijd en beide teams hadden kansen. Als je ze zelf niet benut moet je er voor proberen te zorgen dat de tegenstander ze ook niet maakt. En dit deed fc Harlingen goed. Het bleef 0-1. Aankomend weekend reizen de mannen al vroeg af naar Sneek waar LSC 1890 JO13-2 de tegenstander zal zijn. Fc Harlingen JO13-2 doet wat ze kan maar wedstrijden winnen dat wil nog niet echt. Ook tegen SC Bolsward JO13-5 verloor ze met 4-1. Desalniettemin blijven ze natuurlijk lekker doorgaan en zullen ze het aankomend weekend thuis om 10.00 uur op gaan nemen tegen St. Jacob JO13-1. Wie weet gaan ze voor een stunt zorgen. Mis het niet.

Fc Harlingen JO15
De jongens van fc Harlingen JO15-1 boekten een lekkere overwinning tegen SF Deinum JO15-1. Hiermee laten ze Deinum achter zich en staan ze zelf na zeven gespeelde wedstrijden op een keurige tweede plaats. ONS Sneek JO15-2 is voor zaterdag de tegenstander. Een ploeg die je nooit kunt onderschatten. Nadat de jongens van fc Harlingen JO15-2 hun wedstrijd tegen Sc Franeker JO15-4 hadden gewonnen met 3-2 krijgen ze nu Franeker JO15-3 op bezoek. En laat Harlingen nu precies tussen deze twee ploegen in te staan in de ranglijst. Spanning alom dus. De wedstrijd begint om 12.30 uur.

Fc Harlingen JO17
De mannen van fc Harlingen JO17-1 reisden dinsdagavond af naar Sexbierum. Tegen de ploeg van AVC JO17-1 werd 0-3 gewonnen. Voor komend weekend staat de koploper Workum JO17-1 op het programma. Een ploeg die nog niks verloren heeft, slechts één gelijk gespeeld en zes gewonnen. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

Fc Harlingen JO19-1
Fc Harlingen JO19-1 verloren de wedstrijd tegen Balk JO19-1 met 1-4. Komende zaterdag nieuwe kansen om de drie punten te pakken in IJlst. Tegenstanders zijn dan ST.IJVC/Blauwhuis JO19-1.

Zaterdag begint de dag om negen uur bij fc Harlingen met de jongste jeugd. JO9-2 trapt dan af. Maar let op! Vanaf komende vrijdag 17 november is de Oosterparkweg ter hoogte van het oude viaduct van de N31 afgesloten wegens werkzaamheden rond het spoor. Ze gaan in dit weekend het oude viaduct slopen. De weg is vanaf 10.00 uur afgesloten voor al het verkeer. Deze omleiding geldt ook voor fietsers en voetgangers. De hoofdingang van ons Sportcomplex is uiteraard bereikbaar! Volg de borden. Komt u weer kijken? U bent van harte welkom!

|Doorsturen

Buienradar



Agenda