Sport

Huldiging prijswinnaars P.V. Ons ? Genoegen 2.01.4.

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - De jaarlijkse feestelijke afsluiting van het vliegseizoen 2.01.4. werd dit jaar gecombineerd met een Nieuwjaarsreceptie op zaterdagmiddag 10 januari, dit in verband dat de Terschellingse liefhebbers er ook bij aanwezig konden zijn.

In het openingswoord van de voorzitter Age Zijlstra werd eerst nog even stilgestaan bij het vlak na het vliegseizoen overlijden van het lid Jopie de Wit. Men blikte terug op de goede prestatie van de duiven van de vereniging die werden beloond met uitslagen op teletekst en landelijke prijzen. Ook in de Afdeling Friesland, ACG Samenspel A heeft de vereniging zich weer redelijk op de kaart gezet. Dit alles is mogelijk door de honderd procent inzet van de leden. En natuurlijk werden de Generalen en de Kampioenen gehuldigd van dit succesvolle vliegseizoen, waarbij Jan Hoogland met kop en schouders er bovenuit stak. Maar 2015 is een nieuw jaar met nieuwe winnaars. Ook mochten de dames van de bar een bloemetje in ontvangst nemen. De middag/avond werd afgesloten met een etentje en rond 20.00 uur werd eenieder wel thuis geheten en de eilanders een goede thuisreis gewenst.

De prijswinnaars
Vitesse Onaangewezen: 1. Jan Hoogland 2. Wierd de Wit 3. Age Zijlstra 4. Rinnie en Arjen Riem 5. Gerrit de Koe
Aangewezen: 1. Jan .Hoogland 2. Age Zijlstra 3. Wierd de Wit
Duif kampioen Jan Hoogland
Mid-Fond Onaangewezen:1. Jan Hoogland 2. Age Zijlstra 3. Wierd de Wit 4. Gerrit de Koe 5. Rinnie en Arjen Riem
Aangewezen: 1. Age Zijlstra 2. Wierd de Wit 3. Jan Hoogland
Duif kampioen: Age Zijlstra
Fond Onaangewezen: 1. Jan Hoogland 2. Gerrit de Koe 3. Age Zijlstra 4. Gorrie Lambregts 5. Joop de Vries
Aangewezen: 1. Jan Hoogland 2. Gerrit de Koe 3. Age Zijlstra
Duifkampioen: Jan Hoogland
Jonge –Duiven Onaangewezen 1. Jan Hoogland 2. Sjoerd en Rutger Zwart 3. Rinnie en Arjen Riem 4. Wierd de Wit 5. Joop de Vries Aangewezen 1. Sjoerd en Rutger Zwart 2. Wierd de Wit 3. Joop de Vries
Duifkampioen: Jan Hoogland
Natour Onaangewezen: 1. Jan Hoogland 2. Wierd de Wit 3. Sjoerd en Rutger Zwart 4. Age Zijlstra 5. Erik Alkema
Aangewezen: 1. Jan Hoogland 2. Age Zijlstra 3. Sjoerd en Rutger Zwart
Duifkampioen: Sjoerd en Rutger Zwart
Generaal kampioen alle vluchten Onaangewezen 1. Jan Hoogland 2. Wierd de Wit 3. Age Zijlstra 4. Joop de Vries 5. Sjoerd en Rutger Zwart
Aangewezen: 1. Jan Hoogland 2. Wierd de Wit 3. Age Zijlstra
Duifkampioen alle vluchten: Jan Hoogland met de 2012-1029100.

De Generaal RABO wisselbeker van alle vluchten is gewonnen door Jan Hoogland. De Roelof Buwalda wisselbeker twee snelste aangewezen op de Jonge-Duiven tour is gewonnen door Jan Hoogland. De Rikus Kingma Trofee Eerste op de Fond vlucht Orléans is gewonnen door Jan Hoogland. De Generaal Eilander wisselbeker is gewonnen door Gorrie Lambregts. De beker voor de Bedrijven Sponsor Competitie Vitesse is gewonnen door Brasserie De Jasmijn, van de Mid – Fond door Cor Nijkamp, van Jonge – Duiven door Haard Hout Noord Nederland, van de Fond door Nauta’s Schildersbedrijf, van de Natour Frits Werther en algehele Kampioen Sponsor Competitie Copini Brillen en Contactlenzen deze prijzen waren al eerder uitgereikt.

 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda