Sport

Harlinger tennissers succesvol in Franeker

Door Jeroen Pietersma
FRANEKER - Ruim 30 Harlinger tennissers reisden vorige week naar Franeker om daar deel te nemen aan het Hiemstra FD Franeker Open toernooi.

Deze tennissers gingen daar natuurlijk niet alleen heen om in de watten te worden gelegd door Jan Harold Warrink en zijn crew, die het organisatorisch weer perfect voor elkaar hadden. En ook niet alleen om te genieten van de catering en het werkelijk overdadige buffet op de slotdag. Nee, de bedoeling was óók om prijzen mee naar huis te nemen. En dat is uitstekend gelukt.

In 10 van de 34 categorieën waren er Harlingers succesvol. Maar liefst vier eerste prijzen en zes tweede prijzen gingen mee terug in de tas naar de havenstad. Ongetwijfeld gaat dit de Franekers inspireren om op het open Tobbedans PuntNL groepstoernooi, startend op 1 juli, ook de nodige prijzen in de wacht te slepen.

De Harlinger prijswinnaars vlnr Alicia Vonk, Joke Schipper, Jelle de Boer, Erik Velting, Michel van der Ploeg, Janita van Egteren, Karla van Dijk, Eddy van Dijk, Gea van der Schaaf, Marion Faber, Arnold Adema, Patrick Verhoog, Gerrit de Vries en Willem Mollema.
(Foto: Jan Edwin Geertsma)

|Doorsturen

Buienradar



Agenda