Sport

Harlinger judoka?s Fries kampioen

Door Jeroen Pietersma
LEEUWARDEN - Zaterdag zijn de Friese judo kampioenschappen in Leeuwarden gehouden. Alle judoka?s uit Friesland mogen hieraan deelnemen om de titel Fries kampioen te verdienen.

Judoka’s uit Harlingen waren ook actief op de mat. Sportschool van Hurck heeft met 6 judoka’s deelgenomen. Kaydin Klees wist de 2e plaats te bemachtigen op het podium. De andere judoka’s, Stijn Brouwer, Burak Emre Goktas, Michael Zernov, Wilco van Kleef en Robin van Kleef, vielen net buiten de prijzen maar hebben goed hun best gedaan.

Daarnaast was Fitnesscentrum Bodysport met 11 judoka’s actief bij de Friese kampioenschappen. Boyd Teuben en Mathijs Bauritius zijn Fries kampioen geworden. Viggo Brunia en Dinand Trinks wisten een 2e plaats te veroveren. De andere judoka’s, Aristo van der Meulen, Daniel Hoen, Johan Brandsma, Rutger Westra, Thomas Westra, LiesAnna de Wit, Rik de Wit Voor veel judoka’s was dit het eerste grote judo toernooi waar zij aan mee deden. Alle judoka’s hebben een medaille, een biddon en een koek gekregen.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda