Sport

Gezellige Familedag sluit seizoen HMHC af

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Een grotere opkomst dan ooit, en bijna tweehonderd deelemers aan het ouder-kindtoernooi. Zo sloot de HMHC het seizoen afgelopen zondag in stijl af.

Om te beginnen trad het veteranenteam dat net kampioen was geworden aan tegen het Heren 1 team van volgend jaar. Tot veler verassing wonnen de oudjes met 4-1. Daarna bedankte voorzitter Alex Nieuwland alle aanwezigen, vrijwilligers en leden voor een geweldig seizoen. De club is met rond de driehonderd leden groter dan ooit. Helaas zal het nieuwe tweede veld komend seizoen nog niet klaar zijn en dat zal mogelijk als gevolg hebben dat sommige juniorenteams op zondag hun thuiswedstrijden moeten spelen. De verbouwing aan de accommodatie gaat eerder van start en belooft erg mooi te worden.

Daarna werden alle kampioenen van het afgelopen seizoen gehuldigd: De jongens B1 zaal, Meisjes D1, B1 en B2 en de veteranen. Vervolgens kon het Slapstick toernooi, zoals het ouder-kindtoernooi al sinds jaar en dag heet, van start.
Tussendoor vond de strijd om de Gouden Kei plaats. Enn shoot-out wedstrijd waaraan bijna honderd volwassenen en kinderen meededen. Uiteindelijk was het Sjoerd Nieuwland die met de eer en de kei ging strijken. Met lekker eten werd een geweldige dag en seizoen afgesloten. Op naar volgend jaar.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda