Voetbal

Geslaagd Bakkerij Overzet Appelflappentoernooi

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Afgelopen zaterdag werd voor de zevende keer het inmiddels traditionele Appelflappentoernooi bij Zeerobben gehouden. De kracht van dit toernooi zit hem in de verbinding die op deze dag plaatsvindt tussen alle senioren-/dames-teams en de A junioren. Het familiegevoel zeg maar.

Op informele wijze is men op deze dag met elkaar aan het voetballen en na afloop van het toernooi wordt er gezellig een drankje gedronken in de Robbenplaat.
Zag het weer een uur voor aanvang het toernooi er nog niet al te best uit met een hoop regen en wind; bij aanvang van de eerste wedstrijd rond 13:30 uur brak het zonnetje lekker door. Scheidsrechters Peter en Lopez hadden een ‘makkie’ deze middag maar stonden er wel weer.

Er deden maar liefst acht teams mee waaronder het ‘vrijdagavond team’,  een primeur! Ongeveer tachtig spelers en speelsters kwamen maar liefst zeven keer in actie. Er werd vol passie gestreden voor de punten maar was er wel respect voor elkaars kwaliteiten en zo hoort dat op een onderling mix-toernooi.

Na afloop was er in de kantine de prijsuitreiking, met muzikale klanken van Wietse. De dere prijs was voor team 1, tweede werd team 3 en algeheel winner werd team 4 met Sandor Phoelich, Peter Jaspers, Richard Amels, Steffan Amels, Dion Grijpma, Erik Broekhuizen, Stephanie de Vries, Johny Gjaltema, Gauke de Vries en Fransiscus Breidenbach. Door de aanvoerders werden de door Bakkerij Overzet gesponsorde appelflappen in ontvangst genomen. Rest nog te melden dat de aanmoedigingsprijs uit werd gereikt aan team 7, het ‘vrijdagavond team’.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda