Voetbal

Feyenoord Soccer Camp komt naar Harlingen

Door Jeroen Pietersma
Ja, je leest het goed. Er komt een heus Feyenoord Soccer Camp in Harlingen. Om precies te zijn op het Oostersportpark aan de Achlumerdijk. Een tweedaags evenement dat zal plaatsvinden op woensdag 30 en donderdag 31 augustus, de eerste twee dagen van de Visserijdagen.

Feyenoord Soccer Camps worden georganiseerd door Feyenoord Soccer Schools (www.feyenoordsoccerschools.nl). Deelnemers krijgen twee volledige dagen voetbalonderricht op de Feyenoord manier, door Feyenoord trainers, waarvan minimaal één trainer een oud eerste elftalspeler zal zijn, in dit geval waarschijnlijk oud-international Bennie Wijnstekers. 

De locatie wordt daarvoor helemaal omgebouwd tot een Feyenoord soccer bolwerk, compleet met een Feyenoord-boog, vlaggen en boardings. Je waant je op Varkenoord, het opleidingscomplex van Feyenoord.

Er is sprake van open, landelijke inschrijving, dus deelnemers uit het gehele land kunnen zich aanmelden. Tot nu toe organiseerde Feyenoord dit soort evenementen voornamelijk op het eigen Varkenoord of bij grote clubs in de regio rond Rotterdam. Feyenoord is momenteel ‘hot’ vanwege de positie op de ranglijst en was voor haar soccer camps op zoek naar locaties elders in het land. Zo kwam het ook terecht bij Zeerobben en een heuse inspectie van de accommodatie en doorlichting van de organisatie van de club leidde ertoe dat de keuze voor de regio Noord op het Oostersportpark viel. Hoewel Zeerobben slechts contractpartner is voor de accommodatie, is het toch iets waar de club trots op mag zijn.

De kosten bedragen €149,00 voor beide dagen. Daarvoor krijgen de deelnemers:
- twee dagen intensieve training op de Feyenoord manier (09.00-16.00 uur)
- trainingen in groepen van 16-18 deelnemers, elk met een eigen Feyenoord trainer
- professionele organisatie door Feyenoord
- een officieel Feyenoord Soccer School tenue (shirt en broek van Adidas), dat je mag houden
- een Feyenoord bal
- drinken tijdens de pauzes en een lunch tussen de middag
- na afloop een deelname-certificaat, getekend door een bekende oud-Feyenoorder

Het minimum aantal deelnemers is gesteld op 50 en het maximum op ca. 120. Wie belangstelling heeft voor dit unieke evenement kan zich maar het beste snel aanmelden, want vol=vol. De directe link naar de inschrijfmodule op de site van Feyenoord Soccer Schools is: https://www.feyenoordsoccerschools.nl/inschrijving-soccer-camp-zeerobben-harlingen
Geen woorden, maar daden; gewoon doen.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda