Voetbal

fc Harlingen treft lastige tegenstander

Door Jeroen Pietersma
Na het eilandavontuur van vorige week bij Geel Wit waar fc Harlingen met 2-2 gelijk speelde, wacht er voor de mannen van Bouma en Zeilmaker aanstaande zondag een lastige tegenstander. De nummer twee van de competitie komt namelijk naar het sportcomplex op de Vierkantsdijk en dat is UDIROS. Ook wel bekend als: Us Doarp Is Riek Oan Sport.

De ploeg uit Nieuwhorne heeft dit kalenderjaar nog geen enkel puntverlies geleden. Vorige week wist UDIROS zelfs de derde overwinning op rij te pakken door met 5-2 te winnen van Leovardia. Maar is het dan mogelijk om zondag te kunnen winnen van deze ploeg? Natuurlijk is dat mogelijk! Want als er goed naar een aantal duels gekeken wordt, verloor UDIROS onder andere van Nicator en FFS en werd er gelijk gespeeld tegen Zwaagwesteinde.
Dus wie weet kan Harlingen zondag een mogelijke titelkandidaat op een nederlaag gaan trakteren want fc Harlingen is het uitduel zeker niet vergeten. Toen werden de Harlingers geklopt met 9-1 en nu willen ze dat zondag dus wel even recht gaan zetten. In ieder geval hopen we op een beetje mooi weer en dat het een leuke en aantrekkelijke wedstrijd gaat worden..

En dan de prognose…. fc Harlingen-Udiros
Na de oproep van vorige week, om eens de prognose te willen doen, kwam er een aanmelding van iemand die beweerde dat hij (of zij?) dit veel beter zou doen. In ieder geval beter als iedereen die tot nu toe geweest waren. Hij (of zij?) zou alles wel even goed voorspellen voor dit weekend vertelde hij (of zij?). Zijn (of haar?) enige voorwaarde: anoniem. En dan aan het einde van het seizoen wordt het pas bekend gemaakt wie hij (of zij?) is.
Er gaat af en toe wel een tip gegeven worden maar voor nu wordt hij (of zij?) ‘fc’ genoemd. ‘fc’ is nog een actief lid en nog elke week volop in training. Natuurlijk ook in het weekend wordt er door ‘fc’ de wedstrijden nog fanatiek gespeeld. Voor zondag voorspelt ‘fc’ sowieso de winst voor fc Harlingen. “Harlingen heeft namelijk nog wel wat goed te maken van de uitwedstrijd daar”, aldus ‘fc’. Voor de rest van de wedstrijden volgt hieronder de voorspelling van ‘fc’ voor aanstaande zondag. De aftrap is zondag om 14:00 uur op het sportcomplex aan de Vierkantsdijk.

fc Harlingen - Udiros 1
Leovardia - Zwaagwesteinde 1
Drachten - Nicator 1
Trynwalden - Oerterp 2
Akkrum - St Annaparochie 2
Friesland - FFS 1
Franeker - Geel Wit 1

|Doorsturen

Buienradar



Agenda