Voetbal

Fc Harlingen speelt thuis tegen Oerterp

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Aanstaande zondag speelt fc Harlingen weer een thuisduel en wel tegen de nummer 6: Oerterp. Dit team, getraind door Johan van Slooten, begon erg stroef aan deze competitie.

Vier nederlagen op een rij en een gelijk spel zorgden voor 1 puntje na 5 duels. Maar na het thuisduel dat daarop volgde tegen Leovardia (2-0) begon het te draaien en werden uit de laatste zes duels maar liefst 16 punten gepakt. Vorige week speelde Oerterp thuis tegen sc Franeker en bleef het 0-0. En zondagmiddag is het dus de tegenstander van fc Harlingen.
Fc Harlingen speelde afgelopen zondag een uitduel bij Leovardia. Een onterechte 1-0 nederlaag was het resultaat. Maar dat was het niet alleen. Harlingen speelde ruim een uur lang met 10 man omdat Freek Topfer twee keer geel kreeg binnen een half uur.
Gelukkig kan Harlingen komende zondag wel beroep op Freek doen. Alleen is Ralf van Hurck voorlopig niet inzetbaar want hij liep vlak voor tijd een beenbreuk op. Dus het wordt weer een beetje puzzelen voor de interimtrainers Bouma en Zeilmaker. In ieder geval hopen we voor komende zondag een sportieve wedstrijd en het zou mooi zijn als de punten in Harlingen kunnen blijven. De aftrap op de Vierkantsdijk is zondagmiddag om 14.00 uur.

 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda