Voetbal

Fc Harlingen ontvangt?vv Drachten

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Als de weergoden? hun best gaan doen, dan kan het zondagmiddag wel eens een heerlijke voetbalmiddag gaan worden, gezien de voorspelde temperatuur, worden dan? sinds lange tijd weer eens? de dubbele cijfers bereikt.

En wat dat aan gaat zijn die ingrediënten  dan de basis voor wellicht een leuke voetbalpot.?Tegenstander van fc Harlingen  op sportcomplex Vierkantsdijk is  zondagmiddag de nummer 10 op de ranglijst vv Drachten. Afgelopen zondag boekte Drachten een 2-1 overwinning op Zwaagwesteinde en ging fc Harlingen in de slotfase met 2-1 onderuit in Lemmer en dat was jammer.?En natuurlijk wil de ploeg van Jaap de Jong eerherstel, en dat moet vast lukken. In oktober vorig jaar wist fc Harlingen  met  af en toe  mooi voetbal met 2-1 in Drachten te winnen.?En het zou dan mooi zijn om zondag een plekje te kunnen stijgen in de stand, maar dan moet er wel worden gewonnen.?Welke elf spelers zondag beginnen is nog even afwachten. Na afloop van de wedstrijd Muziek van Gewoon Sven, tevens het draaiend rad met leuke prijzen.?De aftrap is in ieder geval om 14:00 en het duel wordt geleid door de heer ?Allan Schram.

Programma 3e klasse A
fc Harlingen            - Drachten
Geel Wit                  - Lemmer
Oerterp                    - Oosterlittens
Harkema-Opeinde  - FFS
Zwaagwesteinde     - Leovardia
Trynwalden              - DTD
Nicator                      - Friesland


De prognose voor deze week wordt gedaan door Siep Tilstra, al sinds jaar en dag trouwe supporter van Harlingen en nu ook bij elke thuiswedstrijd te vinden op de Vierkantsdijk. Volgens hem gaat Lemmer zeker winnen bij Geel Wit en gaat Leovardia ten onder bij Zwaagwesteinde. VC Trynwâlden gaat een puntje pakken tegen DTD. De derby tussen Nicator en Friesland wordt in het voordeel van Nicator beslist. Oerterp verslaat thuis zeker Oosterlittens en fc Harlingen gaat zeker winnen van Drachten.

Prognose
Geel Wit 1 – Lemmer 1              2
Zwaagwesteinde 1 – Leovardia 1     1
VC Trynwalden 1 – DTD 1            3
Harkema Opeinde 1 – FFS 1          1
fc Harlingen 1 – Drachten 1        1
Nicator 1 - Friesland 1            1
Oerterp 1 – Oosterlittens 1        1

 

 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda