Voetbal

Fc Harlingen ontvangt vv Warga

Door Jeroen Pietersma
Aanstaande zondag speelt fc Harlingen het laatste thuisduel van deze competitie. De tegenstander is vv Warga. En gezien de stand zou fc Harlingen aan ??n punt genoeg hebben als Nicator zondag ook punten laat liggen tegen Drachten dat weer op hun beurt nog voor de tweede periode kan gaan. Maar natuurlijk is het mooi om deze laatste wedstrijd voor eigen publiek winnend af te gaan sluiten en zo te kunnen handhaven voor wederom een jaar 3e klasse.

Voor Warga valt er niet veel meer te halen. De ploeg die vorig jaar nog kampioen werd van de 4e klasse mag zich gaan opmaken voor de nacompetitie voor lijfsbehoud.

Vorige week behaalde fc Harlingen een mooie en belangrijke overwinning op UDIROS (1-4) en ging Warga terecht maar wel fors onderuit tegen Friesland (1-6). Eerder dit seizoen werd er in en tegen Warga gelijk gespeeld. Toen werd het 2-2.
Maar nu aanstaande zondag wil fc Harlingen de lijn na vorige week doorzetten en voor de volle winst gaan. De aftrap is om 14.00 uur en dit duel wordt gesponsord door Bakkerij Elzinga. En na afloop van dit duel is er het draaiend rad met leuke prijsjes en is er live muziek.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda