Voetbal

Fc Harlingen ontvangt Harkema Opeinde

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Fc Harlingen ontvangt zondag Harkema Opeinde en dat is de ploeg die onderaan de ranglijst staat. Maar het is ook een ploeg die je niet moet onderschatten. Ze wonnen uit tegen Leovardia toch maar met 0-2 en we hebben gezien hoeveel moeite fc Harlingen afgelopen zondag had met dat zelfde Leovardia.

Eigenlijk was het toen ook geen weer om goed voetbal te laten zien, met al die regen en die stevige wind, ook voor de toeschouwers niet. Ja en dan mis je natuurlijk een tribune waar je even droog in kunt zitten. De laatste wedstrijd verloor Harkema met maar liefst 2-5 van Zwaagwesteinde, dus schatten wij de kansen van Harlingen hoog in.
Zoals het nu staat lijken er geen blessures te zijn en dat is mooi ook voor de trainer. De man die de prognose doet deze laatste wedstrijd voor de winterstop is Willem Noorloos. Willem is een van de vrijwilligers die altijd bereid is wat te doen voor zijn club, zoals zingen en dan het prachtige nummer van de Wiko’s ‘Op het perron’. Harlingen gaat met 3-1 winnen, vertelde Willem ons, en dat moet ook wel om contact te houden met de bovensten. Zwaagwesteinde verliest van Lemmer en de derby Leovardia tegen Nicator gaat de laatstgenoemde winnen.

Prognose Willem Noorloos
Friesland - Oosterlittens 1
Drachten - FFS 3
Zwaagwesteinde - Lemmer 2
Leovardia - Nicator 2
Trynwalden - Ureterp 3
DTD - Geel Wit 2
fc Harlingen - Harkema Op. 1

|Doorsturen

Buienradar



Agenda