Voetbal

Fc Harlingen naar Drachten

Door Jeroen Pietersma
Het blijft spannend in de 3e klasse A wie nu uiteindelijk de kampioen gaat worden, niet alleen bovenin, maar ook onderin zit er spanning voor nacompetitie en degradatie. En er zijn nog maar een paar wedstrijden te gaan.

Voor fc Harlingen is het van groot belang dat er toch zeker nog negen punten moeten worden gepakt om zich veilig te spelen om niet nog eens de nacompetitie in te gaan voor de zogenaamde handhaving/degradatie. Voor de komende twee weken staan er twee lastige uitduels op het programma. Zo wordt er 24 april afgereist naar Oenkerk voor het treffen met vc Trynwalden en aanstaande zondag is vv Drachten de tegenstander.

Als we terugkijken naar afgelopen zondag waar Akkrum in de blessuretijd de 0-1 zege boekte, moet er beter worden gevoetbald, want er zal aanstaande zondag gewoon moeten worden gewonnen. Gewoon zal wel een opgave worden want ook de vv Drachten is nog niet helemaal veilig. Voor het zes punten duel van aanstaande zondag zullen beide teams dan ook gaan strijden voor de overwinning.
Vorig seizoen wist fc Harlingen in Drachten de volle winst te pakken door met 1-2 te winnen en in het thuisduel eerder dit seizoen had fc Harlingen ook geen moeite met Drachten want toen werd het 5-0. Maar Drachten is de laatste weken met een goede serie bezig, voor de 0-0 van vorige week bij Leovardia wisten de Drachters drie keer op rij te winnen.
Het duel van aanstaande zondag begint om 14.00 uur op sportpark de Peppel.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda