fc Harlingen MO15-1

De meiden van fc Harlingen MO15-1 moesten naar Ruinerwold (Meppel) en namen het afgelopen zaterdag op tegen de koploper. Het was een wedstrijd van ups en downs. Tot aan de rust bleef het 0-0. Na de rust lukte het fc Harlingen om vrij snel te scoren door een razendsnelle goede vrije trap van Lizzy, die Massia uiteindelijk bereikte, en het doelpunt kon maken. Helaas werd daarna heel snel 1-1 gemaakt. Tien minuten na de start van de tweede helft werd de wedstrijd abrupt tijdelijk gestaakt door een hele nare val van Sanja, die onderschept werd door de tegenstander. Zij werd afgevoerd van het veld. Gelukkig maakt Sanja het goed en dat is het belangrijkste. De wedstrijd werd helaas wel verloren met 3-1.