Voetbal

Fc Harlingen meiden en vrouwen

Door Jeroen Pietersma
Voor fc Harlingen MO13-1 is het einde competitie aangebroken. Na de kerstvakantie zullen zij in een nieuwe competitie starten. Voor fc Harlingen MO15-1 staat er nog een wedstrijd op het programma. Hieronder de uitslagen van de meiden (MO) en vrouwen (VR) bij fc Harlingen.

Fc Harlingen MO13-1 reisden voor hun allerlaatste wedstrijd afgelopen zaterdag af naar Sneek waar SWZ Boso Sneek MO13-1 de tegenstandsters waren. En dit was niet een al te beste wedstrijd voor fc Harlingen. De meiden verloren met 9-0 van de Snekers. Op dit moment staan de Harlingers op een keurige derde plek maar er zijn nog teams die wedstrijden in moeten halen. Niet te hopen dat ze nog in de ranglijst nog gaan zakken want voor nu zijn de meiden klaar met hun competitie.

De meiden van fc Harlingen MO15-1 speelden afgelopen zaterdag thuis tegen LAC Frisia 1883 MO15-1. Een heerlijke overwinning van 5-0 zorgt ervoor dat de Harlingers op een derde plaats staan. Zaterdag wederom een thuiswedstrijd voor de meiden en wel tegen Leovardia MO15-2 uit Leeuwarden. Leovardia heeft nog maar één overwinning op naam staan waarbij Harlingen op acht overwinningen staat. Zou deze laatste competitiewedstrijd een welkome afsluiter worden voor fc Harlingen MO15-1? Om 11.45 uur trappen ze af.

Fc Harlingen (VR1) zagen wederom hun wedstrijd WWS VR1 uit Wirdum afgelast worden. Voor de vierde keer op rij. Nu maar hopen dat de wedstrijd in Rinsumageast tegen VCR VR1 op zaterdag 23 december wel doorgaat.
Fc Harlingen VR2 verloor in Arum tegen de VR2 met 8-2. Dinsdag 12 december staat de wedstrijd tegen Zeerobben VR1 op de Robbenplaat op het programma. De wedstrijd begint om 20.00 uur. Zaterdag 16 december reizen de vrouwen af naar Leeuwarden om het daar op te gaan nemen tegen MKV’29 VR2.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda