Voetbal

Fc Harlingen meiden en vrouwen

Door Jeroen Pietersma van Harlinger Courant

En nog steeds kan er gratis meegetraind worden bij de meiden en vrouwen bij fc Harlingen. Neem je vriendin(nen) mee en ontdek hoe leuk het is om een teamsport te beoefenen. Hieronder de uitslagen van de meiden (MO) en vrouwen (VR) bij fc Harlingen.

Fc Harlingen MO13-1 vertrok zaterdagochtend al heel erg vroeg naar Heerenveen. Al om 8.45 uur werd er afgetrapt tegen de Heerenveense Boys MO13-2. De meiden uit Harlingen kwamen in de eerste helft met 1-0 achter. In de rust een donderspeech en de meiden kwamen vol goede moed de box uit met de instelling om de Heerenveeners es even een poepie te laten ruiken. Ondanks het slechte weer verscheen er een prachtige regenboog aan de hemel en dit gaf de Harlingers blijkbaar vleugels! Driemaal kreeg de keepster van Heerenveen een flinke poeier om de oren en Harlingen kwam 1-3 voor te staan. Pas in de laatste seconde van de wedstrijd kon Heerenveen nog iets terug doen door nog een goal te scoren maar het waren de meiden van Harlingen die met de drie punten op zak huiswaarts keerden. Einduitslag 2-3. Voor komend weekend staat er wederom een uitwedstrijd op het programma en dan reizen ze af naar Sportpark de Grie in St. Johannesga om het op te gaan nemen tegen DWP MO13-1.

Fc Harlingen MO15-1 was er helemaal klaar voor. Leovardia MO15-2 zou naar Harlingen komen. Eenmaal tijdens de wedstrijdbespreking kwam er telefonisch de afzegging van Leeuwarder kant. Balen natuurlijk maar niks aan te doen. De wedstrijd zal ongetwijfeld op een andere datum gespeeld gaan worden. Aankomende zaterdag komen de meiden uit Sneek naar het sportpark aan de Oosterparkweg. Om 12 uur zal er afgetrapt worden tegen ONS Sneek MO15-1. Een ploeg die nog maar zes punten heeft behaald. Maar goed, de Harlinger meiden zullen moeten blijven strijden om de tweede plaats in de competitie te behouden.

Fc Harlingen (VR1) was deze speelronde vrij. Voor de dames is er op 2 december pas weer een wedstrijd en wel in Rinsumageast (ergens bij Dokkum in de buurt) tegen VCR VR1.
Fc Harlingen VR2 verloren op Sportpark De Koekoek tegen de VR2 van SC Berlikum met 5-1. Volgende week een thuiswedstrijd voor de Harlingers waarbij DIVA’83 VR1 de tegenstandsters zullen zijn.

En met deze uitslagen sluiten de meiden en vrouwen van fc Harlingen de achtste speelronde af. Op naar de volgende. En lijkt het je nu ook leuk om mee te doen? De meiden en vrouwen kunnen altijd versterking gebruiken. Neem contact op met Marit Galema (maritgalema@hotmail.com), train mee en ontdek zelf wat een ontzettend leuke afdeling dit is!

 

|Doorsturen

Uw reactie


Buienradar



Agenda