Voetbal

Fc Harlingen meiden en vrouwen

Door Jeroen Pietersma
Wist u dat er in de maand november gratis getraind kan worden bij de meiden en vrouwenafdeling? Onder leiding van ervaren en gediplomeerde train(st)ers wordt er training gegeven. De +19 jaar en MO19 (MO=Meiden Onder) trainen op maandag en woensdag vanaf 19.30 uur. De MO13 trainen op dinsdag en donderdag vanaf 18.00 uur. En de MO15 traint ook op dinsdags en donderdags maar dan vanaf 19.00 uur. Kom gerust eens kijken en meedoen. Durf je niet alleen? Neem je vriendin(nen) mee en ontdek hoe leuk het is om een teamsport te beoefenen. Hieronder de uitslagen van de meiden en vrouwen (VR) bij fc Harlingen:

Fc Harlingen MO13-1 boekte afgelopen zaterdag thuis hun tweede overwinning. Deze keer tegen de meiden van LSC 1890 MO13-1. Een zeer knappe prestatie aangezien de Snekers boven de Harlinger meiden staan in de ranglijst. Eindstand 2-1. Tegenstanders volgende week zijn Heerenveense Boys MO13-2 en de wedstrijd zal gespeeld worden in Heerenveen.

Fc Harlingen MO15-1 reisden afgelopen zaterdag af naar Sportpark Schatzenburg en namen het op tegen de nummer twee van de ranglijst SJO Dronrijp Foarút MO15-2. Met een prachtige winstpartij van 0-2 vochten de Harlinger meiden zich weer terug naar plek nummer twee. En de Dronrijpers? Zij zakken af naar plek vijf. En zo mal kan het dus gaan. Sta je de ene week als koploper in de competitie, de andere week sta je nummer vijf. En met nog maar vier wedstrijden te gaan kun je als team geen foutjes permitteren mits je winterkampioen wilt worden. Want daar gaan de fanatieke meiden bij fc Harlingen natuurlijk voor. De tegenstanders van volgende week zijn Leovardia MO15-2. Deze wedstrijd zal thuis op de velden van fc Harlingen gespeeld gaan worden en zij trappen af om 12.00 uur.

Fc Harlingen (VR1) speelden wederom een thuiswedstrijd en wel tegen SC Veenwouden VR1. Om 14.00 uur precies was de aftrap en het waren de Harlingse dames die het spel maakten. Een eenzijdige wedstrijd met vele aanvallen van Harlinger kant. Einduitslag 10-0. Voor de dames is er op 2 december pas weer een wedstrijd en wel in Rinsumageast (ergens bij Dokkum in de buurt) tegen VCR VR1.
Fc Harlingen VR2 verloren in Franeker tegen de VR2 met 4-0. Volgende week reizen de Harlingers af naar Sportpark De Koekoek waar SC Berlikum VR2 de tegenstandsters zullen zijn.

En met deze uitslagen sluiten de meiden en vrouwen van fc Harlingen de zevende speelronde af. Op naar de volgende. En zoals hierboven al beschreven was in de inleiding, lijkt het je leuk om mee te doen? De meiden en vrouwen kunnen altijd versterking gebruiken. Neem contact op met Marit Galema (maritgalema@hotmail.com), train mee en ontdek zelf wat een ontzettend leuke afdeling dit is.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda