Voetbal

Fc Harlingen lanceert nieuwe website

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Met het nieuwe voetbalseizoen voor de deur begint fc Harlingen steeds meer vorm te krijgen. Op de achtergrond wordt al een tijd hard gewerkt om de fusieclub een gezicht te geven. De resultaten hiervan worden steeds zichtbaarder.

Eén van die resultaten is de lancering van de nieuwe website op www.fc-harlingen.nl.

Met de lancering van de website is een belangrijke stap gezet om leden en andere belangstellenden op de hoogte te houden van ontwikkelingen rondom de club. Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt. Zo zijn, door een verbinding met de database van de KNVB, de uitslagen en standen in de competitie razendsnel op de website te lezen.

Elk team heeft een eigen pagina waarop de uitslagen, het programma en de stand van de competitie worden getoond. Je kunt zelfs instellen dat de gegevens van je eigen team direct op de homepage te zien zijn. Verder kun je op de website wedstrijdverslagen en foto’s, afgelastingen, sponsoren, contactgegevens, interessante rubrieken en nog veel meer verwachten.

?Naast de website gebruikt fc Harlingen Facebook en Twitter om een ieder op de hoogte te houden van ontwikkelingen binnen de club. Onder andere live verslagen van de wedstrijden van fc Harlingen 1, uitslagen van de jeugdteams, foto’s uit de oude doos, afgelastingen, en nog veel meer interessante informatie zullen op Facebook of Twitter te zien zijn.
Op Facebook is fc Harlingen te vinden via de link: https://www.facebook.com/pages/FC-Harlingen/268677053307785 en het Twitteraccount van fc Harlingen is te vinden onder de naam @fcharlingen.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda