Voetbal

Familiedagen Zeerobben

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Het was een lang seizoen voor Zeerobben. Het eerste team was nog lang in de race voor promotie naar de eerste klasse. Maar nu alles achter de rug is, kan de club zich opmaken voor de afsluiting van het seizoen. De familiedagen staan voor dit weekend op het programma. Vanavond wordt er al een start gemaakt met spelletjes voor de jeugd en natuurlijk kaatsen onder leiding van de gebroeders Roukema.

Vanmiddag om 16.30 beginnen voor de Waddenrobkes en de F-pupillen de spelletjes al. Aansluitend zijn om 18.15 de E- en D-pupillen aan de beurt en daarna de C-junioren en de meisjes van 18.30 tot 20.00 uur. Ook is er ’s avonds voor de jongsten weer een kindertheater. Om 18.00 uur gaat ook het kaatsen met de zachte bal van start. In de kantine is er ’s avonds weer een leuk stukje muziek.

De zaterdagochtend staat in het teken van voetbal, voetbal en nog eens voetbal. Het Bode-toernooi start om 9.00 uur met dit jaar een recordaantal teams. Maar liefst 29 teams en die spelen in totaal wedstrijden. Alle velden volop bezet dus. Het toernooi zal zo rond 12.00 uur afgelopen zijn waarna de prijsuitreiking volgt. Aansluitend zal de finale om de Tinus Booij Penalty Bokaal plaatsvinden. De finalisten zijn bekend. Wie van hen mag zich de beste strafschop-specialist van Zeerobben noemen, een jaar lang?
Als dat allemaal achter de rug is gaat het klein terrein-voetbaltoernooi van start. In verschillende categorieën zal er weer volop gestreden worden waarbij het plezier en het voetballen met de gehele familie voorop staan. Op de parkeerplaats is er voor de kinderen nog een cursus en op het prachtige nieuwe zonnige terras zal Wietse de feestvreugde nog eens verhogen en zal de barbecue volop branden. Vanaf een uur of vijf neemt het Smartlappen Trio het over, wat de feestvreugde nog verder zal verhogen. Er is aan iedereen gedacht en ook het weer heeft al toegezegd mee te werken. Niks staat een mooie afsluiting van het seizoen nog in de weg.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda