Eerste puntverlies MC1 HMHC

Na drie winstpartijen na de winterstop lieten de meiden van MC1 voor het eerst punten liggen. Het werd terecht 2-2 in Lemmer tegen de nummer drie in de stand.

Hoewel in Harlingen wel wat gewend, was het op het veld in Lemmer lastig hockeyen met een koude, harde wind. Lemmer startte met de wind in de rug en zette Harlingen flink onder druk. Toch scoorde Jenna Burkels 0-1 met een mooie backhand uit een van de eerste gevaarlijke aanvallen. Lemmer bleef echter sterk en scoorde voor rust twee keer. Na de rust had Harlingen de wind mee, wat zorgde voor veel druk op de verdediging van Lemmer. De meiden wisten echter maar een keer te scoren: Edine Outhuijse scoorde handig 2-2 door de bal over de keeper in het dak van het doel te plaatsen. Een terechte uitslag van een spannende wedstrijd.