Sport

Eerste editie Sponsorpartij Lanenkaatsen

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Mede dankzij de geweldige steun van de vele trouwe sponsors is de Lanenkaatsweek ieder jaar een sportief en gezellig spektakel. Dit jaar wilde het Comit? Lanenkaatsen de sponsors iets teruggeven: een gezellige kaatspartij. Afgelopen vrijdag was het zover. Er werd gekaatst op het terrein van hoofdsponsor Prosoft ICT op Oostpoort.

Na een paar late afmeldingen door blessures gingen uiteindelijk zeven sponsorbedrijven de sportieve strijd aan. Prosoft, Steemar, Meromar, HOV, Waddenvis, R. v.d. Kooi Schilderwerken en sms Chilltime. De algehele leiding berustte bij scheidsrechter Age Tichelaar, die streng maar rechtvaardig optrad, maar ook wel eens een oogje dichtkneep. Daarnaast kwamen enkele sponsors gewoon voor de gezelligheid het spel aanschouwen, dit onder het genot van een hapje en drankje.
De sponsorpartij was door Prosoft ICT tot in de puntjes verzorgd. Natuurlijk kon een stukje muziek niet ontbreken en Sije Boonstra, Johann Bouma en Frans Wouters speelden vele bekende deuntjes. In het zonnetje was het volop genieten geblazen van het vele kaatstalent onder de sponsors. De eerste prijs ging naar Waddenvis; zij wonnen in de bloedstollende finale met 5-5 6-6 van R. v.d. Kooi Schilderwerken. In de finale van de verliezersronde won HOV van Meromar. Organisatie en sponsoren kunnen terugblikken op een prachtige kaatsmiddag die volgend jaar zeker herhaald zal worden.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda