Sport

Drukkerij Bambach squash competitie

Door Jeroen Pietersma

A-Poule
Ruben Altena – Simon Bambach
Ruben was direct super scherp en maakte weinig fouten en dan pak je de punten hij won met 11-3. Ook in de tweede game probeerde Simon het wel, maar Ruben wist alles goed te pareren en won weer met 11-4. In de laatste game pakte Simon wel weer wat meer punten, maar ook nu besliste Ruben de game met 11-5 en in sets met 3-0. Simon had wel maximaal ingezet maar tegen Ruben zijn scherpe spel is momenteel weinig in te brengen.

B-Poule
Maurice Chevallier - Brian Goeman
Maurice ging direct als een speer en leek voor de volle winst te gaan. Brian leek even uit het veld geslagen en Maurice pakte dan ook de game met 11-1. Ook in de tweede game bleef Maurice het spel bepalen en moest Brian flink aan de bak. Ook deze game was weer voor Maurice met 11-2. In de derde game ging Brian helemaal los en leek Maurice even uit het veld geslagen. Brian wist het spel prima te verdelen over de hele baan en dan moet je flink lopen. Brian pakte de game met 11-5. Het leek erop dat Brian ook weer terug in het spel was. Maar ook Maurice stond weer met beide benen op de grond en wist het spel weer goed te dirigeren. Langzaam maar zeker trok Maurice de game naar zich toe en won met 11-5 en in sets met 3-1.

Maurice Chevallier - Guus Jepkema
In de eerste game was het duidelijk Maurice die het spel stond te verdelen en dan pak je de punten. Maurice won de game met 11-3. Ook in de tweede game bleef Maurice het spel controleren en Guus probeerde het wel, maar soms vecht je dan tegen jezelf. Ook deze game was weer voor Maurice met 11-4. En dan nog een game te gaan en de buit is binnen. Maar nu wist ook Guus zijn spel weer te spelen en ging het redelijk gelijk op. Maar na vele spannende momenten was het weer Maurice die de game pakte met 11-7 en in sets met 3-0 maar als Guus wat fitter was geweest dan had hij vast wat meer punten kunnen pakken.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda