Sport

Drukkerij Bambach squash competitie

Door Jeroen Pietersma

A-Poule
Erik Menks – Simon Bambach
Erik en Simon staan altijd garant voor een stevige pot squash en gaan beide voor iedere bal. De eerste game ging gelijk volop en dan zie je mooie rally’s met verrassende retourballen. Het was dan ook lang onduidelijk wie de game zou pakken. Het was Erik die de game na veel spannende rally’s wist te pakken met 12-10. Ook in de tweede game waren ze aan elkaar gewaagd en wisten ze het elkaar flink moeilijk te maken. Maar ook deze game was weer voor Erik met 11-7. In de derde game kon Erik nog wat meer het voordeel naar zich toe trekken en moest Simon flink aan de bak om toch nog een punt te pakken. Erik won ook de laatste game met 11-5 en in set met 3-0

B-Poule
Rob v.d. Kooi – Bas Koudenburg
Bas wist de druk direct flink op te bouwen en het leek even op een walk over voor Bas. Bas pakte de game overtuigend met 11-4. Rob leek even aangeslagen, maar herstelde super en in hoog tempo pakte hij de punten in de tweede game. Nu leek het erop dat Bas de grip op spel kwijt was en Rob stoomde door. Rob pakte de game met 11-2. Ook in de derde game hield Rob het spel goed onder controle en dan speel je de ballen zoals je het wil hebben. Bas probeerde het wel, maar Rob pakte resoluut de game met 11-3. In de vierde game wist ook Bas weer de nodige punten te pakken. Echter ook nu was het weer Rob die won met 11-6 en in sets met 3-1 Bas had het wel geprobeerd maar soms heb je een off day en dan lukt het gewoon niet.

Bert Erents – Bas Koudenburg
Bert zijn service liep direct goed en dan heb je een effectief wapen in het spel en pak je punten. Bert won de game met 11-4. In de tweede game waren ze weer aan elkaar gewaagd en zagen we mooie rally’s met veel variatie. Ook deze game was na veel spetterende rally’s voor Bert met 11-9. In de derde game ging Bas helemaal los en lukte alles. Hij ging bijna voor de volle winst en won met 11-2. In de vierde game waren ze weer helemaal aan elkaar gewaagd en dan zie je ook direct spetterende rally’s die op het scherpst van de snede worden beslist. Ook deze game was weer voor Bert met 11-8 en in sets met 3-1 en daar had Bert wel een goed gevoel bij.

Rob v.d. Kooi – Menno Mensonides
In de eerste game was het Rob die het spel goed wist te verdelen en dan houd je het voordeel vaak aan je kant Rob won de game met 11-6. In de tweede game waren de rollen omgedraaid en was het Menno die het spel dirigeerde. Hij won de game met 11-7. In de derde game was het duidelijk Rob die het spel controleerde en moest Menno flink aan de bak. Rob pakte de game met 11-5. In de vierde game had Menno wel zin aan de gelijkmaker en ging hij voortvarend van start hij pakte een mooie voorsprong van 6-3. En dan ben je aardig op weg om de game te pakken. Maar Rob kwam ijzersterk terug en wist het spel weer naar zijn hand te zetten en won met 11-6 en in sets met 3-1 maar ook zeker voor Menno geen slechte partij.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda