Sport

Dijkstra & Geelhoed Airco service squash competitie

Door Jeroen Pietersma

Rob van der Kooi – Martin van der Ploeg
Beiden gingen voor iedere bal en dan zie je mooie rally’s. Het kon lang beide kanten op en het was onduidelijk wie de game zou pakken. Martin deze spannende game met 12-10. In de tweede game ging het ook weer nagenoeg gelijk op, maar nu was het Rob die de game pakte met 11-8. In de derde game ging ook Martin weer goed mee en lukte het ook allemaal weer beter. Maar ook Rob hield de druk goed op de ketel echter Martin pakte de game nu met 14-12. En dan nog een game te gaan en de buit is binnen. Maar Rob had ook zijn zinnen gezet op winst en wist langzaam maar zeker de game naar zich toe te trekken en won met 11-8. En dan staat het weer gelijk en is het erop of eronder. Beiden gingen dan ook voor de winst en ook deze rally’s waren weer zinderend. Maar nu wist Rob na veel strijd en vele spannende momenten de winst te pakken met 11-8 en in sets met 3-2 en dat zijn natuurlijk de mooiste partijen waarin het beide kanten op kan gaan en het beste spel naar boven komt. Ook zeker voor Rob een mooie partij tegen een routinier als Martin en dan ook nog winst pakken.

Martin van der Ploeg – Peter Borgmann
Martin dirigeerde het spel in de eerste game en liet Peter flink lopen. Maar ook Peter wist nog wel wat punten te pakken, maar de game ging naar Martin met 11-5. In de tweede game ging ook Peter goed mee en pakte verrassend punten op de service en retour ballen. Het werd dan ook een game met veel verrassende momenten die Martin net wist te pakken met 12-10. Ook in de derde game bleef Peter goed meegaan en moest Martin ook zeker niet verslappen en scherp spelen. Martin won ook de laatste game met 11-7 en in sets met 3-0 maar ook zeker voor Peter een mooie leerzame partij met ook nog de nodige punten.

Joost Poutsma –Rob van der Kooi
Rob was al lekker warm gedraaid tegen Maurice en was er klaar voor. Joost had de berichten ook al mee gekregen dat Rob van Martin had gewonnen dus ging hij ook super geconcentreerd de baan op. In de eerste game wisten beiden goed te scoren en zagen we pittige rally’s. Joost wist de game na veel spannende momenten te pakken met 11-6. In de tweede game was het ook een mooi gelijk opgaande partij en kon het lang beide kanten op. Rob stond zelfs even voor met 9-7 en dan zou je ook zomaar kunnen winnen. Maar Joost controleerde net op tijd en won met 12-10. Ook in de derde game bleef Rob goed meegaan en was het een zeer gevarieerd spel waarin de trukendoos helemaal open werd getrokken. Maar ook deze game was weer na vele mooie momenten voor Joost met 11-7 en in sets met 3-0 maar ook voor Rob een mooie partij en zeker niet kansloos als we kijken naar de tweede game met een kleine voorsprong.

Martin van der Ploeg – Bas Koudenburg
Martin was al bekend met het spel van Bas en ging dan ook super geconcentreerd de baan op. Beiden wisten goed te scoren en met name de ballen waarin Martin de punten weet te pakken waren fenomenaal scherp gespeeld. Maar ook Bas ging goed mee en het kon lang beide kanten op. Na vele enerverende rally’s wist Martin de game te pakken met 12-10. Ook in de tweede game wisten beiden goed te scoren en zagen we soms korte maar flitsende rally’s die om de beurt werden gewonnen. Ook deze game werd weer gepakt door Martin met 11-7. In de laatste game was het beste spel er voor Bas wel af en wist Martin het spel goed te dirigeren en won met 11-4 en in sets met 3-0.

 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda