Voetbal

De Waddenrobkes gaan weer los

Door Jeroen Pietersma
Velen zullen nog vaak terugdenken aan die geweldige ontknoping van de Worldleague bij de Waddenrobkes van Zeerobben afgelopen seizoen. Ruim 50 Waddenrobkes verdeeld over 12 teams streden vol passie en sportiviteit voor het kampioenschap.

En gedurende de winterstop was er natuurlijk nog de strijd om de winterbokaal in de Waddenhal. Maar er kan niet te lang worden stilgestaan bij die prachtige competitie van afgelopen seizoen want binnenkort gaat de nieuwe competitie alweer van start. Het zal ongetwijfeld weer een prachtige competitie worden met een najaars- en voorjaarscompetitie. De voorbereidingen zijn al in volle gang en de nieuwe shirtjes zijn al besteld. Sterker nog, ze liggen al te wachten op de nieuwe Waddenrobkes.

De eerste training voor de Waddenrobkes is op woensdagmiddag 26 augustus aanstaande van 17.00 tot 18.00 uur. Kinderen die nog geen lid zijn maar toch ook graag eens willen meedoen om te ervaren hoe leuk het is of gewoon even willen kijken zijn van harte welkom op de trainingen aan de Achlumerdijk.
Mensen die nog vragen en/of opmerkingen hebben kunnen contact opnemen met coördinator Edwin Zijlstra (06- 50400095). Mensen die nu al iets meer willen weten over dit spektakel kunnen ook even een kijkje nemen op https://www.youtube.com/watch?v=aTGWe7ie1VA.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda