Voetbal

De acteertalenten van Zeerobben E6

Door Jeroen Pietersma
Het was een prachtig gezicht woensdagmiddag op het Oostersportpark toen de jongens van Zeerobben E6 aantraden voor een heuse filmshoot. Wat was namelijk het geval? In het kader van de Doelpuntactie die bij Zeerobben loopt, was bedacht dat het leuk zou zijn om een pupillenteam in te zetten voor een promotiefilmpje ter ondersteuning van de actie.

Bij de werving van de sponsoren laat de tussenstand zien dat Zeerobben E6 het meest slagvaardig van start gegaan is. Zij hebben tot nu toe als team de meeste spelers die al een of meer sponsoren hebben aangebracht, maar ook de spelers met de meeste sponsoren. En dus werd dit team uitgenodigd om op te treden in dit filmpje dat binnenkort zal verschijnen op de site van Zeerobben en via andere social media van de club.

De doelpuntactie loopt overigens naar tevredenheid. Woensdag werd de magische grens van honderd sponsoren reeds gepasseerd. Veel teams hebben al de nodige sponsoren en er heeft zich onderling tussen spelers al een leuke competitiestrijd ontwikkeld wie de meeste sponsoren gaat binnenhalen. Logisch, want naast de gewone prijzen die er te verdienen zijn, is er die aantrekkelijke superhoofdprijs beschikbaar gesteld door sc Heerenveen. De drie deelnemers met de meeste sponsoren mogen op 10 april in de rust van de wedstrijd Heerenveen-AZ een penalty nemen in een vol Abe Lenstra Stadion. Daar wil je natuurlijk wel even je best voor doen.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda