Sport

Danser V&K-Stenenman schitteren in de Harmonie

Door Jeroen Pietersma
Stichting Sportbevordering Leeuwarden organiseerde zondag 18 juni weer een jazzdansfestijn in de Harmonie in Leeuwarden. Dit evenement geeft alle dansscholen en verenigingen een podium om hun dansen aan een groot publiek te laten zien.

Het was een prachtig show met zestien jazzdansgroepen van uiteenlopende leeftijden. De docenten zijn vrij in het bedenken van de dansen en met jazzdance kun je vrolijke, stoere of ook ontroerende choreografieën maken en dat maakt zo'n voorstelling altijd ontzettend leuk en verrassend om naar te kijken.

V&K-Stenenman was er met de drie groepen die onder leiding staan van Kikki Ligthart. De jongste groep dansers mocht als eerste het podium op met de dans Het is feest om inderdaad een zeer feestelijke dans te laten zien. Later lieten de andere meiden een ontroerende moderne dans zien met het thema 'When it's not enough'. En als afsluiter hebben de leden Brittney en Silke, van de oudste groep, een prachtig duet gedanst. Voor de jazzdance afdeling was een succesvolle dag om het dansseizoen mee af te sluiten. Voor wie het ook leuk lijkt om te dansen en op te treden: de groepen kunnen nog wel wat enthousiaste dansers gebruiken. Kijk op www.venk-stenenman.nl voor het lesrooster.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda