Sport

Casco Montage verbindt naam aan VVH heren 1

Door Jeroen Pietersma
Doordat het eerste herenteam van VVH afgelopen seizoen kampioen is geworden, mag het zich vanaf september meten met teams die uitkomen in de nationale tweede divisie. Een niveau waarop de Harlinger club nog nooit gespeeld heeft. Dit is uiteraard een prachtige uitdaging, maar ook ??n die hoge kosten met zich meebrengt. Daarom is gezocht naar een teamsponsor om het spelen op dit niveau mogelijk te maken. VVH is verheugd om te melden dat het in Menaldum gevestigde Casco Montage VOF hiertoe bereid is gevonden.

Afgelopen vrijdag was het eerste herenteam van VVH, samen met voorzitter Jelle Kromkamp, te gast bij Casco Montage in Menaldum voor het ondertekenen van het sponsorcontract. Hiermee verbindt het bedrijf als teamsponsor haar naam aan het eerste herenteam van VVH. Het eerste herenteam zal dus komend seizoen dus door het leven gaan als ‘Casco Montage/VVH H1’. 

In het verlengde hiervan, kan VVH ook melden zeer blij te zijn dat in het nieuwe seizoen ook Café ’t Skûtsje als shirtsponsor nauw betrokken blijft bij het eerste herenteam.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda